Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кучма не буде підписувати закони – бо так захотів Гавриш?

П'ятниця, 22 жовтня 2004, 13:57
Адміністрація президента вивчить заяву політкоординатора неіснуючої більшості Степана Гавриша, який просить Кучму не підписувати закони, ухвалені Верховною Радою на засіданнях без представників провладних фракцій.

"Заява Гавриша буде враховуватися і їй буде дана оцінка", - сказав заступник глави АП Василь Базів на брифінгу.

Як відомо, напередодні Гавриш заявив, що закони, які приймаються Верховною Радою після виходу із сесійної зали фракцій і груп більшості, є не легітимними через відсутність необхідної кількості депутатів, які беруть участь у голосуванні. Для цього більшовики зробили фотографії в залі.

Заступник глави АП Базів підтримав дії більшості, яка відмовляється брати участь у засіданні парламенту начебто через те, що трибуну використовують у передвиборчих цілях.

"Те, що відбувається у Верховній Раді, свідчить про єдиний сценарій – маскимально використати парламентський ресурс у виборчій кампанії", - сказав Базів.

За словами Базіва, це теж є зловживанням депутатів адмінресурсом. "Чому депутати – державні службовці першого рангу – роблять це з трибуни парламенту".

Коментуючи неучасть фракцій більшості у засіданнях парламенту, Базів сказав: "Там діє не логіка законотворення, а логіка виборчого процесу".

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...