Зрив виборів – про що дізналася "Наша Україна"

П'ятниця, 22 жовтня 2004, 14:48
Заява фракції "Наша Україна" з приводу підготовки виконавчої влади до зриву виборів 31 жовтня 2004 року

Шановні співвітчизники!


31 жовтня 2004 року кожен з нас і суспільство в цілому має надану Конституцією України змогу вирішити свою майбутню долю шляхом виборів нового президента України.

Однак, як свідчать події останніх днів і інформація, що надходить до нас з достовірних джерел від патріотів України, збанкрутіла злочинна виконавча влада в особі адміністрації президента, Міністерства внутрішніх справ, Міністерства України з питань надзвичайних ситуацій, Міністерства оборони, Міністерства транспорту, при сприянні податкової міліції за повної бездіяльності СБУ і Генеральної прокуратури України готується використати озброєну силу проти власного народу.

Не задовольнившись підкиданням вибухівки в офіси і автомобілі, розсипанням шипів під колесами автобусів зі студентами, розставлянням блок-постів ДАІ на дорогах, наче при військових діях, діючий агонізуючий режим вживає антиконституційних і антисуспільних заходів по збереженню свого владарювання.

На день запланованого коаліцією "Сила народу" мітингу-протесту 23 жовтня цього року керівництво МВС в умовах секретності стягнуло і розмістило під Києвом спецпідрозділи "Беркута" з усіх областей України. Вони повинні також повернутись до столиці ще 29 жовтня ц.р. з відкріпними талонами і будуть доставлені у закритих каміонах і цивільних автобусах.

5 тисяч військовослужбовців внутрішніх військ під командуванням генерала Попцова вже розміщено в навколишніх базах відпочинку і приміщеннях в с. Ново-Петрівці, смт. Вишневому, Боярці, Броварах і Ірпіні.

31 жовтня їх чисельність повинна зрости ще на 15 тисяч і отримавши "на озброєння" електрошоки, гумові кийки та світлові гранати, наші діти та онуки будуть скеровані недалекоглядними генералами проти беззбройних людей.

До проведення заходів по так званому приборканню опозиції будуть залучені також курсанти Академії державної податкової служби і Університету внутрішніх справ, що знаходиться на вул. Колекторній у Києві.

Не залишиться осторонь в згадані дні і нове-старе керівництво Міноборони України. Сьогодні фахівці російських спецпідрозділів "Вымпел", "Альфа" нацьковують наші армійські підрозділи на власний народ. За словами Міністра оборони, "будь-який наказ Головнокомандувача збройних сил буде виконано", хоча Конституція України зобов’язує кожного не виконувати злочинних наказів.

Фракція "Наша Україна" не може повірити в дійсність злих намірів влади, але систематичність повідомлень і їх перевірка показала, що "подонки высшей меры" готові застосувати вогнепальну зброю, в т.ч. стрільбу на ураження людей.

Інакше, навіщо доставлено зброю в місця розквартирування військ і розміщено її в приміщенні ЦВК, яке найближчим часом обнесуть багатометровим парканом. На захист олігофренічного режиму планується використовувати водомети, БТР і вертольоти.

Цинічні правителі вербують сьогодні в Донецькій області шахтарів (від 50 до 200 з кожної шахти), а під їх маркою наймають контрактників з внутрішніх військ, які у змові з злочинними елементами, будучи одягнені в куртки моркв’яного кольору з написом "Так!" в день виборів 31 жовтня матимуть завдання бити вікна, перевертати машини, організовувати безпорядки на виборчих дільницях у Києві. Зі слів завербованих, їм обіцяні чергові звання, купівля нових авто і винагорода в 10 тисяч гривень за одну українську варфоломіївську ніч.

Сьогодні стало відомо, що організовані владою мобільні групи злочинців будуть наклеювати портрети провладного кандидата на вітринах магазинів та установ, а переодягнені провокатори в оранжевих куртках битимуть вітрини і виконуватимуть безчинства в багатьох регіонах України. Наслідком такої сваволі повинно стати введення надзвичайного стану в країні. Будьте пильними, у нас хочуть вкрасти право обирати!

Ми вважаємо своїм обов’язком інформувати народ України, що перебуваючий в агонії поранений звір, зранку 31 жовтня готується в південних і східних районах (Харкові, Сумах, Донецьку, Луганську, Одесі та Запоріжжі) здійснити серію терористичних актів з використанням тротилових шашок і прогнозованими (запланованими) жертвами.

Через владні ЗМІ населення інформуватиметься про те, що це скоєно активістами молодіжної організації "Пора" та прихильниками кандидата в президенти Ющенка. Метою таких дій є розв’язання рук каральним органам (міліції, СБУ) та схвалення в суспільній свідомості антитерористичної операції проти представників опозиції.

Фракція "Наша Україна" з найвищої трибуни держави звертається до президента України, як гаранта Конституції, вищого керівництва МВС, Міноборони, Міністерства з надзвичайних ситуацій і Служби безпеки України вжити негайних заходів по усуненню можливих провокацій з тяжкими наслідками в день народного волевиявлення і заявляє, що вся відповідальність за порушення громадянського миру і спокою в державі ляже на згадані вище структури.

Ми заздалегідь вибачаємося перед всіма користувачами мобільного зв’язку операторів "UMC" та "Kyivstar" та любителями Інтернету у зв’язку з планами влади відключити згадані системи 31 жовтня та 1 листопада (начебто через перевантаженням).

Народні депутати цим звертаються до матерів, бабусь, сестер, доньок тих чоловіків, хто сьогодні носить уніформу і служить Україні. Переконайте їх листом чи теплим словом, щоб вони не стали заручниками і сліпими виконавцями злочинних дій, інспірованих владою, не втягнули Україну у вир громадянського протистояння.

Це звернення адресується водночас також патріотам України в офіцерській формі, що присягали народу, а не бандитам, і будуть з народом в хвилини лихоліття. Не виконуйте злочинних наказів, бо перед Вами може опинитися Ваша донька чи брат, і ніхто тоді не виміряє людського горя.

Сьогодні правда і сила народу виступають проти брехні і сили влади.

І народ переможе. Перемога Віктора Ющенка буде перемогою всіх! Україна є і Україна буде!

Слава нашій Україні!

***

На традиційному брифінгу заступник Медведчука в адміністрації президента Василь Базів пояснював, що навпаки, якщо у дестабілізації хтось винен – то це опозиція.

"Виконавча влада як гарант законності в державі не може займати позицію стороннього спостерігача, коли пред'являється такий вагомий аргумент як граната", - заявив він, явно натякаючи на начебто виявлену в офісі "ПОРИ" вибухівку.

"Іти на вибори, на свято народовладдя з гранатою в руках – це надто серйозно, щоб не звертати на це уваги. І ілюзій не повинно бути ні в кого щодо дотримання порядку під час виборів!"

Базів учергове сказав, що "держава володіє всіма засобами, щоб забезпечити безпеку громадян під час виборів".

На питання, що представники опозиції заявляють про підкидання вибухівки активістам "ПОРИ", Базів сказав: "Це можна допускати один раз, два... Але коли це набуває масового характеру!.. А які збираються проводити в ніч виборів акції, які відповідні особи відвідують Україну".

На питання, чи не значить, що з нагоди виборів більше не діє стаття Конституції про право громадян збиратися на мітинги, Базів сказав: "Це суть демократії – право брати участь у масових заходах. Але для чого іти на мітинг із гранатою в руках? Для чого знаходити вибухівку? Мене як мешканця Києва турбують ці факти".

Він також не погодився з логікою журналістів, що останні події схожі на часи Радянського Союзу, коли дисидентам підкидали компромат або їх судили за статті на кшталт зґвалтування.

"Тоді це були поодинокі випадки. Зараз ви бачите – по різних регіонах ці факти мають місце", - сказав Базів.

Обшуки, які в п'ятницю прокотилися по офісам громадських організацій у Києві, Базів назвав "наведенням порядку і дотримання правопорядку".


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування