Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Агентство викинули з пулу Януковича за яйця?

П'ятниця, 22 жовтня 2004, 16:49
Інформаційне агентство УНІАН не акредитують на висвітлення робочих поїздок прем’єра-кандидата Віктора Януковича.

У своєму листі до передплатників УНІАН зазначає, що відмову в акредитації пояснюють відсутністю місць для преси у транспорті Кабміну.

У п'ятницю, 22 жовтня, агентство не було акредитоване навіть на зустріч Януковича з колишнім Держсекретарем США Генрі Кісінджером, яка відбувалась у Києві.

"Принагідно, зауважимо: кореспонденти інших інформагентств на цю зустріч були запрошені", - йдеться у повідомленні.

Агентство зазначає, що не давало підстав для ігнорування необ’єктивною работою, упередженою подачею інформації чи в будь-який інший спосіб.

"Однак, прес-служба державного органу, що має сприяти висвітленню діяльності цього органу у засобах масової інформації, м'яко кажучи, нам у цьому не сприяє", - зазначено в повідомленні.

"Можливо, за збігом обставин, але ігнорування агентства прес-службою почалось після поїздки прем'єр-міністра до Івано-Франківська. Наше агентство першим передало тоді інформацію про відомий інцидент, що стався", - йдеться у документі.

Як зазначає агентство, до цього у них не було практично жодних проблем з акредитацією на події за участю глави уряду. "Для прикладу, наш кореспондент був в пулі журналістів, що приїхали до Івано-Франківська", - сказано в документі.

"Тепер ми змушені при підготовці новин використовувати лише офіційні повідомлення прес-служби уряду і оприлюднювати їх тоді, коли вони з'являються на урядовому порталі або надходять до нас електронною поштою", - йдеться у повідомленні.

"При цьому ми докладатимемо всіх зусиль, щоб не пропустити жодного помітного факту чи принципової заяви в діяльності глави уряду, оскільки розуміємо, наскільки для вас, передплатників, ця інформація є важливою", - зазначає агентство.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування