Янукович зробить так, що вибухів більше не буде

П'ятниця, 22 жовтня 2004, 16:58
Кабінет міністрів України має намір ужити заходів по підвищенню безпеки експлуатації будинків і недопущенню подій, подібних до вибухів будинків у Краматорську і Луганську.

Про це заявив прем'єр-міністр Віктор Янукович журналістам у Смілі в ході своєї робочої поїздки в цей регіон у п'ятницю.

"Ми обов'язково будемо вживати всі заходи для створення умов безпеки", - сказав Янукович, додавши, що потерпілим у результаті цих вибухів буде надана своєчасна допомога.

Як повідомлялося, у результаті вибуху в лікарні в Краматорську Донецької області в п'ятницю, за попередніми даними, одна людина загинула, п'ятеро госпіталізовані. Внаслідок вибуху в житловому будинку в Луганську загинули 5 осіб, кілька людей знаходяться в лікарні.
***

Коментуючи журналістам також ситуацію у Верховній Раді, Янукович сказав, що вона нормалізується після закінчення президентських виборів.

"Необхідно скоріше закінчувати вибори, тоді усе стане на свої місця", - сказав прем'єр.

Відповідаючи на питання, чи не побоюється він, що молодь не прийде на вибори, прем'єр-міністр України сказав: "Я вірю в молодь, і вірю в майбутнє України разом з молоддю. Тому, що вони зроблять, - ми подивимося, не будемо загадувати".

Президентські вибори в Україні відбудуться 31 жовтня. Останній тиждень фракції парламентської більшості не беруть участі у роботі Верховної Ради, вимагаючи, щоб до завершення президентських виборів депутати працювали в комітетах і фракціях.

Інтерфакс-Україна


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...