Ющенко просить не робити гарнір з його діагнозу

П'ятниця, 22 жовтня 2004, 18:41
Кандидат у президенти Віктор Ющенко вважає передчасними заяви Генпрокуратури про причини його отруєння.

Про це Ющенко повідомив журналістам в аеропорту Дніпропетровська, куди він прибув для зустрічей з виборцями.

"Можливо, не варто додавати до гарніру політичного всі ці питання, пов'язані з моїми діагнозами", - сказав Ющенко.

"Мене ці коментарі не цікавлять, ні Васильєва, ні будь-кого", - додав він.

З його слів, його лікуванням займалася лише клініка "Rudolfinerhaus", вона видала результати аналізів і методи лікування, які Ющенко передав у повному обсязі в Генпрокуратуру і слідчій комісії Верховної Ради.

Він сказав, що поставив перед клінікою завдання знайти відповіді на запитання: у якому стані він надійшов у цю клініку, як його лікували і чим; клініка також має надати всю базу медичних аналізів у період його надходження і виписки.

Він сказав також, що у Відні (Австрія) проводиться судово-медична експертиза, також клініка "Rudolfinerhaus" звернулася до трьох провідних токсикологічних центрів, і саме цих матеріалів ні клініка, ні він ще не мають.

Ющенко також сказав, що його не цікавить спосіб, яким він був отруєний, - вірусний, хімічний спосіб чи через продукти харчування.

Як повідомляло агентство, судово-медична експертиза установила, що причиною хвороби Ющенка була прихована, латентна, герпетична вірусна інфекція.

14 жовтня Ющенко передав документи про свою хворобу тимчасовій слідчій комісії Верховної Ради з розслідування обставин його отруєння.

Ющенко в Раді обвинуватив владу в навмисному отруєнні, а керівник його виборчої кампанії Олександр Зінченко заявив про можливе навмисне використання біологічної зброї проти Ющенка.

Українські новини

Читайте також:

ГЕНПРОКУРАТУРА: ХВОРОБА ЮЩЕНКА – НАСЛІДОК ГЕРПЕСА


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...