Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенка переслідує темрява і метал

П'ятниця, 22 жовтня 2004, 20:55
На зустрічі з виборцями Віктора Ющенка в Дніпропетровську за даними організаторів зібралося понад 20 тисяч осіб, правоохоронці оцінюють їхню чисельність у 3 тисячі осіб.

Водночас, як повідомляє сайт Ющенка, наприкінці акції кількість присутніх зросла до 50 тисяч.

Перед сценою, встановленою в парку імені Глоби, зібралися люди з жовтогарячими прапорами і плакатами із символікою виборчої кампанії Ющенка.

Вони тримали гасла "Україні - чесну владу", "Ющенко, ми з тобою", "Разом переможемо", "Дніпро за Ющенка", "Молодь за Ющенка", "Хід історії залежить від нас", і скандували "Ющенко".

У той же час серед натовпу за кордоном міліції стояли близько 200 осіб із прапорами Партії регіонів, "Трудової України", СДПУ(о), НДП, які також тримали прапори з написами "Янукович - вибір 2004" і "Ми за Віктора Федоровича Януковича".

Вони створювали шумові ефекти за допомогою свисту і сирен. Крім того, у парку між деревами були вивішені плакати з написом "Дніпропетровськ за В.Ф.Януковича".

Ющенка мітинг зустрів оплесками.

Шосе, яким Ющенко їхав до Дніпропетровська, було перегороджене кількома вантажівками з піском та металобрухтом. При цьому у кабінах вантажівок не було водіїв.

Напередодні схоже трапилося на дорозі до Кривого Рогу, куди їхав Ющенко. За 20 кілометрів від міста його також заблокували дві вантажівки, заповнені металевими конструкціями та трубами, які імітували дорожньо-транспортну пригоду.

Ющенка супроводжували народні депутати Євген Червоненко, Михайло Полянчич ("Наша Україна"), Сергій Бичков (група "Центр"), а також брат Петро Ющенко.

Ющенко, а також Юлія Тимошенко виступили перед виборцями.

Наприкінці мітингу в парку і на прилеглих вулицях виключили освітлення, повідомляє Інтерфакс-Україна.

Як відомо, на цьому тижні Ющенку відключали світло під час виступів у Маріуполі та Кривому Розі. Також на сцені виключили світло під час виступу групи "ВВ" на концерті за Ющенка в Києві.

Читайте також:

На дорозі Ющенка поставили Камази і виключили ліхтарі

Тимошенко потрапила в руки прихильників Януковича. Але вирвалася

Ющенко виступає в темряві

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...