Кучмі не потрібна РНБОУ. Він просто поговорив із силовиками

Субота, 23 жовтня 2004, 14:19
Президент Леонід Кучма вважає, що немає підстав збирати засідання Ради нацбезпеки й оборони для обговорення ситуації під час виборів.

"Думаю, що сьогодні немає жодних підстав додатково давати поштовх зайвим розмовам і збирати РНБО, ухвалювати рішення щодо цього", - сказав він в інтерв'ю журналістам у суботу в Жашкові (Черкаська область).

Президент повідомив, що в п'ятницю збирав "весь силовий блок" і ще раз усіх попередив - "всі вони повинні бути поза політикою".

"У жодному разі, ні під яким кутом зору не втручатися у виборчий процес", - сказав Кучма, додавши, що правоохоронні структури повинні забезпечити порядок і виконувати свої повноваження, визначені відповідним законом.

Кучма в суботу виїхав зі столиці на відкриття автобана Київ-Одеса.

На минулому пленарному тижні у Верховній Раді фракція "Наша Україна" вимагала проведення екстреного засідання РНБО для обговорення ситуації в країні й звільнення міністра внутрішніх справ Миколи Білоконя.

Опозиція стверджує, що в країні готується силовий сценарій розвитку подій у зв'язку із президентськими виборами, які пройдуть 31 жовтня.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News