Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Донецьку обстріляли міліцію. Теж "Пора"?

Субота, 23 жовтня 2004, 14:29
У Кіровському районі Донецька в ніч на суботу невідомі обстріляли патруль співробітників ДАІ.

Старший інспектор, співробітник спецпідрозділу "Гроза" Валерій Щербань загинув на місці інциденту, ще двоє міліціонерів одержали поранення.

Як повідомляє в суботу прес-служба Департаменту ДАІ МВС України, інцидент відбувся о 4.10 на перехресті вулиць Петровського й Айвантова.

Наряд спецвзводу №2 "Гроза" полку Донецької ДАІ зупинив для перевірки автомобіль "КІА Сефія". У салоні автомобіля, крім водія, знаходилися чоловік і жінка.

"Під час огляду автомобіля злочинці раптово почали стріляти, унаслідок чого старший інспектор, лейтенант міліції Віктор Щербань загинув на місці події. Ще двоє співробітників ДАІ одержали поранення", - повідомляє Департамент.

У відповідь на дії нападників, правоохоронці почали стрілянину з табельної зброї. Одного зі злочинців поранили і затримали, уточнює прес-служба.

Двом іншим нападникам вдалося втекти. Автомобіль залишився на місці події.

34-літній Щербань проробив в органах внутрішніх справ 10 років. Був одружений, виховував двох дітей, повідомляє Інтерфакс-Україна.

Останнім часом прокуратура заявляла про дистабілізацію з боку опозиційних сил.

Міліція і СБУ проводили обшуки активістів "Пори" і інших опозиційних громадських організацій, під час яких вилучали вибухівку. Організації заявляють, що це все провокація, вибухівка була підкинута самою міліцією.

Опозіція заявила, що влада готує провокації під виглядом її активістів, щоб увести надзвичайний стан.

Читайте також:

Зрив виборів – про що довідалася "Наша Україна"


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування