Навіть Кучмі огидно дивитися "Інтер" й "1+1"?

Субота, 23 жовтня 2004, 19:03
Президент Кучма підтвердив свою позицію про доцільність перенесення процедури судового розгляду з "5-м каналом" на період після президентських виборів.

За словами Кучми, це треба для того, щоб після завершення виборів вирішити це питання відповідно до закону й "не брати до уваги політику" у цій справі.

Про це президент заявив у суботу в Жашкові в Черкаській області, коментуючи ситуацію навколо арешту рахунків "5-го каналу".

"Я думаю, що так і буде обов'язково", - сказав Кучма.

Президент нагадав, що через заступника глави своєї адміністрації Василя Базіва виклав свою позицію із цього приводу. "Я категорично проти того, щоб під час виборчої кампанії робити якісь рухи або туди, або туди", - сказав Кучма.

"Ми перетворюємося, під час виборчої кампанії, не в зовсім цивілізовану націю й у цьому плані багато хто з наших каналів показують такий негативний приклад", - сказав президент.

"Мені іноді, вибачте, огидно дивитися (телевізор), правда у мене в будинку "П'ятого каналу" немає", - сказав Кучма додавши: "Чомусь немає, і я не прошу його поставити".

Як повідомлялося, глава слідчої комісії Верховної Ради з розслідування отруєння Ющенка Володимир Сівкович подав у суд на члена фракції "Наша Україна" Петра Порошенка з вимогою зобов'язати депутата принести йому вибачення в ефірі "5-го каналу".

За заявою Сівковича, Порошенко звинуватив його в неправді під час подання в парламенті 12 жовтня з інформацією про результати роботи очолюваної ним комісії.

Суд ухвалив рішення щодо попереднього арешту рахунків Порошенка і його особистого майна, а також арешту рахунків "5-го каналу".

14 жовтня була анульована ліцензія "5-го каналу" на мовлення в Києві.

22 жовтня Сівкович заявив, що готовий звернутися до суду із проханням розблокувати рахунок "5-го каналу".

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування