Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Міліція не захотіла розповідати про побиття ющенківців у їх присутності

Неділя, 24 жовтня 2004, 16:30
У Головному управлінні МВС України в Києві в залі для засідань, де зібралися журналісти на заявлену міліцією прес-конференцію із приводу останніх подій у Центвиборчкомі, між народними депутатами від блоку "Наша Україна" і керівним складом київської міліції стався конфлікт.

Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", зокрема, чекаючи прес-конференції, початок якої відкладався на 40 хвилин "з технічних причин", народні депутати Ігор Король, Володимир Бондаренко, Георгій Манчуленко, Борис Безпалий, Євген Жовтяк, Андрій Шкіль, Степан Хмара сіли за стіл міліцейської колегії. Журналісти перебували в залі.

Після того, як із запізненням у зал прийшов начальник ГУ МВС у Києві Олександр Міленін і ще два полковники міліції, Міленін зажадав, щоб депутати пересіли в зал. "Перестаньте втягувати міліцію в політичні розборки. Тут вам не Верховна Рада", - сказав він, звертаючись до депутатів.

Далі правоохоронці й депутати вступили в перепалку, у результаті якої начальник столичного головкому звернувся до журналістів із заявою: "З огляду на те, що зараз ситуація не дозволяє провести прес-конференцію, я прошу вас зачекати, коли ми поговоримо з депутатами. Тут намагаються створити конфліктну ситуацію, і ми не можемо об'єктивно викласти події".

Міленін і декілька депутатів залишили зал, а представники Центру громадських зв'язків МВС у Києві продемонстрували журналістам відеозйомку суботніх подій під будинком Центвиборчкому.

Після демонстрації відеозйомки керівник Центру громадських зв'язків столичного головкому Дмитро Андрєєв оголосив журналістам про скасування прес-конференції. Увесь цей час депутати від "Нашої України" продовжували перебувати в залі, куди керівництво головкому так і не повернулося.


Читайте також:

ЮЩЕНКО НЕ ВИПУСКАЛИ ІЗ ЦВК. НАПАДНИКИ ВИЯВИЛИСЯ МІЛІЦІОНЕРАМИ

ОМОН ЗАСТОСУВАВ СИЛУ ДО ЮЩЕНКА Й ПОРОШЕНКА. ПОБИТО ДЕМОНСТРАНТІВ ПІД ЦВК

Міліція заарештувала... відеокамери "нашоукраїнців"


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування