Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ЯНУКОВИЧ ГОТУЄТЬСЯ ЙТИ НА ДРУГИЙ СТРОК?

Понеділок, 25 жовтня 2004, 13:44
Прем'єр-міністр України, кандидат у президенти Віктор Янукович має намір виставити свою кандидатуру на президентських виборах 2009 року.

Про це він заявив у понеділок у Малині Житомирської області, відповідаючи на питання жителів Малинського й Радомишльського районів.

При цьому прем'єр відзначив, що уряд зацікавлений у виконанні всіх своїх обіцянок, тому що "команда Януковича має намір брати участь у парламентських виборах року й далі".

"Я думаю, що я й мої діти будемо жити в Україні, і вам дивитися в очі, і якщо через півтора роки будуть проходити парламентські вибори, я буду звертатися до вас за підтримкою нашої команди, яка буде разом працювати на суспільство, людей і державу.

І в 2009 році знову президентські вибори, і я знову приїду до вас, і буду дивитися вам в очі, і ми з вами знову будемо робити висновки, як працювали ці роки", - сказав він.

Янукович також додав, що уряд ніколи не піде на зниження рівня пенсій, тому що це заборонено законом.

Відповідаючи на запитання, чому він не реагує на критику своїх опонентів, Янукович пояснив: "Я їм відповідаю своїми справами, але коли я чую той бруд і ту неправду, яку вони про мене поширюють, мені, як людині, дуже боляче, а також боляче моїй родині й моїм друзям".

"Але я це витримаю, тому що знаю, що я повинен відповідати тільки гарними справами, і я буду це робити, а вони нехай пам'ятають про бога - ми все під ним ходимо", - додав він.

У ході поїздки Янукович також передав медичне встаткування Малинському районному територіальному медичному об'єднанню й пообіцяв жителям Малина виділити 100 тис. грн. з держбюджету на добудування газопроводу для навчальних закладів. На це буде виділено ще 100 тис. грн. з обласного бюджету.

Президентські вибори пройдуть в Україні 31 жовтня. Глава держави обирається на 5 років.

Інтерфакс-Україна



Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування