Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Зінченко думає, що Кучма і Медведчук помінялися місцями. І втягнули Омельченка у провокації

Понеділок, 25 жовтня 2004, 14:02
Керівництво виборчої кампанії Ющенка вважає, що Леонід Кучма втратив контроль над ситуацією в державі.

"Кучма більше не керує державою, сьогодні керує Медведчук", - заявив керівник кампанії Ющенка Олександр Зінченко.

За його словами, безпосередньо з адміністрації президента здійснюється керівництво провокаціями і нападами на людей під час акцій Ющенка, а при цьому Кучма робить вигляд, що він "білий і пухнастий".

Особливо Зінченка обурили слова Кучми, що він попередив силовиків не втручатися у політику. "Такі заяви він робить при тому, що він гарант Конституції!" Зінченко вчергове висунув вимогу відставки Медведчука і міністра МВС Білоконя.

Зінченка також розвеселили слова Кучми, який захотів провести "5 канал" собі додому.

Зінченко попередив, що вони зможуть зірвати протидію влади. "Російські політтехнологи, які працюють на владу, не розуміють, що тут не Білорусія і не Росія".

"Зараз відбувається непередбачений владою процес створення політично зрілої української нації", - сказав він.

Зінченко спрогнозував, що протягом найближчого тижня канали ICTV, "1+1", УТ-1 та "Інтер" постійно демонструватимуть кадри сутички під Центрвиборчкомом у ніч на неділю – щоб залякати людей.

"Це спосіб провокативного, але кабінетного мислення. Ці люди не знають, чим живе народ".

Друга теза, яку будуть експлуатувати на провладних каналах – здоров’я Ющенка. «Йому вистачить здоров’я і на ці вибори, і на вибори 2009 року, і на багато років уперед».

Зінченко попередив, що вони не відмовляються від проведення запланованих у ніч виборів акцій. Водночас він не став наводити подробиці, аби влада не розробила кроки протидію.

За словами Зінченка, штаб Ющенка "працює 24 години на добу", і їм вдається оперативно розробляти масові акції: "Підготовку до 150-тисячного мітингу в цю суботу ми почали у середу о 22 годині".

Присутній на брифінгу керівник київського штабу Ющенка депутат Бондаренко розповів про зведення паркану навколо Центрвиборчкому – де раніше штаб Ющенка запланував на 31 жовтня акцію.

"Як виявилося, це погоджено із заступником Омельченка Іваном Фоменком, погоджено з архітектурою", - сказав Бондаренко. "Сьогодні по Києву масово поширюються біг-борди зі змістом, який розпалює міжнаціональну ворожнечу".

За його словами, він відправив телеграми урядові, меру Омельченку і президенту Кучмі. У разі якщо реакції на них не буде, "це підтвердить синхронізацію дій київської влади з центральною". Як відомо, досі Бондаренко був у близьких відносинах з Омельченком.

"Українська правда"


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування