Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

КУЧМА НЕ ХОЧЕ ЗРИВАТИ ВИБОРИ

Понеділок, 25 жовтня 2004, 17:12
Президент Кучма заявляє, що від рівня проведення виборів глави держави залежить подальший розвиток країни.

Відкриваючи в понеділок у Києві нараду з керівниками правоохоронних органів країни й главами обладміністрацій, Кучма відзначив, що майбутні вибори - "це випробування кожного з нас на атестат зрілості".

"Мені небайдуже, яку оцінку виставлять нам в Україні наші виборці, і світ в цілому, оскільки ми добре розуміємо - від цього залежить, як далі буде розвиватися Україна", - сказав президент.

"Я думаю, ми зацікавлені в тому, щоб це (вибори) відбулося відповідно до наших законів, відповідно до нашої Конституції, щоб іншого не було", - підкреслив Кучма.

Він відзначив, що на майбутніх виборах зареєстровано більше 4 тис. спостерігачів. "Бачите, як нас люблять у світі, поважають, як кожний по-своєму зацікавлений у тому, як пройде виборча кампанія", - сказав президент.

Кучма підкреслив, що як ніхто інший зацікавлений у проведенні чесних виборів. "Я думаю, що й ви тут зі мною разом, тому що тільки разом ми можемо зробити так, щоб це слово відповідало змісту", - сказав він.

Він також відзначив необхідність уникнути обвинувачень влади в спробах сфальсифікувати вибори або зробити їх недійсними.

"Не приведи, господь, щоб нас хтось обвинуватив у спробі або сфальсифікувати вибори, або ще гірше - зробити вибори недійсними", - сказав Кучма, підкресливши: "Я відкидаю начисто навіть думку про це".

"Я багато разів заявляв, що вибори пройдуть вчасно й, якщо не 31 (жовтня), то 21 листопада буде обраний новий президент України", - підкреслив Кучма. При цьому він відзначив, що "владі є в чому відзвітувати перед власним народом".

За словами президента, протягом останніх років керівництво України робило все, щоб поліпшити економічну й політичну ситуацію в країні.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...