ЯНУКОВИЧ ЗАБОРОНЯЄ ХОДИТИ НА АКЦІЇ ПРОТЕСТУ

Понеділок, 25 жовтня 2004, 17:35
Кандидат у президенти, Віктор Янукович закликає своїх прихильників відмовитися від участі в масових акціях протесту в ході виборчої кампанії.

Про це Янукович сказав журналістам у ході поїздки в Житомирську область, коментуючи події біля Центральної виборчої комісії в суботу.

"Я звертаюся до тих, хто мене підтримує: ні в якому разі не йдіть на площі, не треба свої права відстоювати на площах. Прийдіть, проголосуйте, висловіть власну думку про того чи іншого кандидата - це й буде загальне рішення", - сказав Янукович.

Він сказав, що вважає головним для держави зберегти мир і стабільність, а заклики опозиції виходити на майдани вважає небезпечними для держави.

"Ні в якому разі не йдіть на площі. Дестабілізація нам не потрібна", - сказав Янукович.

Як повідомлялось, міліція порушила кримінальні справи щодо подій біля будинку ЦВК, які сталися 23 жовтня після мітингу на підтримку Віктора Ющенка.

За даними штабу Ющенка, 23 жовтня близько 22:50 до ЦВК підійшла група людей, які почали бити учасників мітингу на підтримку Ющенка. Депутати "Нашої України" затримали трьох нападників і вилучили у них посвідчення міліцейського спецпідрозділу і табельну зброю.

Пізніше в коридорі ЦВК між депутатами Ради з фракції "Нашої України", членами штабу Ющенка з одного боку і між депутатом Ради від фракції Соціал-демократичної партії (об'єднаної) Нестором Шуфричем з іншого - сталася бійка.

Українські новини

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування