"Київстар" і UMC в ніч виборів працюватимуть без перебоїв

Понеділок, 25 жовтня 2004, 18:34
Найбільші українські мобільні оператори, які контролюють 99% ринку, - компанії "Київстар" і UMC вважають, що їх робота в день виборів президента буде безперебійною.

Представники компаній також повідомили, що можливе тільки незначне збільшення трафіку у зв'язку з підвищеною активністю населення в цей час, передають Українські новини.

Зі слів керівника відділу із зв'язків із громадськістю "Київстар" Жанни Ревнової, у день і ніч виборів компанія технологічно готова забезпечити стабільне функціонування мобільної мережі.

З її слів, можливе тільки збільшення трафіку, природне під час такої суспільно значимої події, як вибори президента. При цьому вона виключила можливість стороннього впливу на роботу оператора.

Зі слів Ревнової, технологічно не існує можливості організувати втручання в роботу мобільної мережі компанії.

"Це звичайні передвиборчі пристрасті", - прокоментувала вона повідомлення деяких ЗМІ про можливість відключення в день виборів в Україні найбільших мобільних операторів.

Зі слів генерального директора UMC Еріка Франке, в день виборів UMC має намір працювати стабільно й у повному обсязі забезпечувати своїх абонентів послугами мобільного зв'язку.

З його слів, невеликі перевантаження мережі можуть виникнути тільки у зв'язку з політичною активністю українських виборців, які можуть багато розмовляти в цей день.

Раніше ряд мережних ЗМІ передав інформацію про те, що в день виборів президента України, 31 жовтня, влада планує відключити основних операторів мобільного зв'язку в країні, UMC й "Київстар", а також Інтернет.

Представники опозиції відзначають погіршення якості мобільного зв’язку, пов’язуючи це з наближенням виборів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування