Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Волков обіцяє співати й підозрює, що за ним стежить "виплодок пекла" Медведчук

Понеділок, 25 жовтня 2004, 19:49
Народний депутат Олександр Волков вважає причиною стеження за ним його позицію про необхідність мирної угоди між кандидатами в президенти Віктором Януковичем і Віктором Ющенко.

Про це він заявив в інтерв'ю журналістам.

Депутат нагадав, що в п'ятницю направив депутатський запит за фактом публікацій на інтернет-сайті "Темник" і газеті "2000" фотографій і докладного опису його зустрічей, зокрема й з Ющенком, які, на його думку свідчать про стеження за ним.

Волков відзначив, що, швидше за все, команда про стеження за ним давалася з адміністрації президента, оскільки багато хто пов'язує "Темник" й "2000" із главою АП Віктором Медведчуком.

При цьому він сказав, що "на 1000"% упевнений, що президент Кучма до ціх подій ніякого відношення не має".

Він також розповів, що його друзі попереджали його про тиск АП на Генпрокуратуру
і генпрокурора Васильєва: "Що ти там чекаєш, давай створюй йому проблеми, треба його загнати в кут".

"Сьогодні я думаю мені просто погрожують за мою однозначну позицію, що я у всіх своїх інтерв'ю проявляю щодо АП, прошу не плутати з Леонідом Даниловичем - це дві різні речі", - сказав Волков.

"Кучму я дуже поважаю вважаю його великою людиною, а от решта - виплодки пекла, я не знаю як він все це терпить, але треба називати речі своїми іменами, я б дуже хотів, щоб він прочитав моє інтерв'ю, щоб знав до чого опускаються люди - він теж може бути в такій ситуації", - відзначив Волков.

Волков підкреслив, що він у дуже гарних стосунках і з Ющенком й з Януковичем.

"І сьогодні моя позиція полягає в не допущенні кривавих революцій і розколу України", - відзначив він.

За словами Волкова, Янукович й Ющенко повинні домовиться, хто буде прем'єром, хто президентом і провести політреформу.

"Але тоді цій силі, яку очолює Медведчук, йому немає місця в цьому політичному кросворді, ніяк він туди не вкладається, тому йому треба зробити все щоб а) вони не домовилися, б) щоб всіх людей, які стоять на позиції мирного врегулювання питання вибити з колії, тому і йдуть погрози", - сказав депутат.

Волков підкреслив, що він не обвинувачує правоохоронні органи, але разом з тим, за його словами, стався злочин і люди, виконуючи цю роботу знали, що вони за це не будуть покарані.

"Ну, хлопці не грайтеся з вогнем, я ж займаю толерантну позицію до всіх кандидатів у президенти, але не забудьте, бо, я не Гія Гонгадзе, але знаю я раз в 500 більше, якщо ви хочете почути, я вже говорив: вам хочеться пісень - вони є в мене".

"Дайте мені спокій не лізьте в моє життя, життя моєї родини", - заявив Волков.

Читайте також:

ВОЛКОВУ ДАЮТЬ ЗРОЗУМІТИ, ЩО ВСЕ ПРО НЬОГО ЗНАЮТЬ

Волков скаржиться, що за ним теж стежать

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...