Мороз виводить на вулиці людей проти "кривавої влади"

Понеділок, 25 жовтня 2004, 20:09
Соціалістична партія України організовує 31 жовтня демонстрації перед більшістю виборчих дільниць з метою не допустити фальсифікації бюлетенів, і якомога швидше добитися оголошення результатів голосування.

Про це йдеться у заяві кандидатат в президенти, лідера Соцпартії Олександра Мороза.

"Влада лякає нас "грузинським сценарієм", тоді як сама розігрує "білоруський сценарій", йдеться у його заяві.

На думку Мороза, події останніх днів "стали дуже грізним сигналом для українського суспільства, української влади і міжнародних спостерігачів". "Масові безладдя та сутички перед Центральною виборчою комісією спровоковані самою владою. Єдиним засобом діалогу із суспільством для української влади залишаються гумові палиці "Беркута".

"Я впевнений, що влада повністю усвідомлює, на що вона штовхає зараз співробітників правоохоронних органів - на війну з власним народом... На цих виборах вже ллється кров. І телеканали вже привчають всіх нас до виду цієї крові", звертає увагу кандидат.

Він звернувся до співробітників міліції не вживати силу проти демонстрантів. "Серед демонстрантів, яких вам наказують, і будуть наказувати розігнати, немає карних злочинців та бандитів. Під міліцейські кийки підставляють людей, які не хочуть жити у кримінальній країні. Вони просто підтримують свого кандидата".

Звертаючись до українців, Мороз підкреслив, що "31 жовтня - цей той день, коли не можна боятися". "Нас, небайдужих людей, які хочуть жити у вільній країні, більшість. Ми повинні не просто прийти на виборчі дільниці та проголосувати. Ми повинні захистити свій вибір".

"Якщо ми не хочемо перетворення України в тоталітарну державу, якщо ми не хочемо щоб нас називали європейцями "третього ґатунку", ми повинні об'єднати наші зусилля", заявляє Мороз.

Він нагадав, що 26 жовтня у Києві відбудеться міжнародний форум "За чесні вибори", де міжнародні спостерігачі, українські та зарубіжні громадські діячі, іноземні дипломати "уперше спробують поглянути на те, що собою уявляє "український сценарій" президентських виборів".

Українська правда


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...