Перед виборами Януковичу влаштують "одобрямс" не лише від Путіна

Вівторок, 26 жовтня 2004, 13:17
29 жовтня у Києві відбудеться останній перед президентськими виборами форум демократичних чинностей, який підтримує кандидата у президенти прем'єр-міністра України Януковича.

Про це у вівторок у Києві в ході засідання координаційної ради демократичних сил повідомив голова ради лідер Народно-демократичної партії Валерій Пустовойтенко.

За його словами, форум відкриється о 11.00 у Палаці культури Національного технічного університету й закінчиться у другій половині дня.

Планується, що з промовою виступить кандидат у президенти Янукович.

"Думаю, він подякує представникам політичних партій і громадських організацій за підтримку й повідомить, які подальші кроки будуть після виборів", - припустив суть виступу кандидата Пустовойтенко.

Високо оцінивши роботу політичних партій і громадських організацій з підтримки кандидата у президенти, лідер НДПУ висловив сподівання, що переможцем у нинішніх президентських виборах буде саме Янукович.

Він також висловив упевненість, що нинішні президентські вибори зірвані не будуть, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

У той же час "Українській правді" не вдалося довідатися ні про причини зборів форуму, ні про його програму, ні про кількість учасників, ні чи прийде туди Янукович. У штабі Януковича порадили звернутися в приймальню Пустовойтенка. Але ні там, ні в координатора форуму телефони не відповідають.

В оргкомітеті координаційної ради форуму повідомили, що у них немає жодної інформації навіть про дату й час. Однак пообіцяли повідомити пізніше.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News