Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Невідомо хто проведе екзит-пол для Павловського – радника Януковича

Вівторок, 26 жовтня 2004, 17:35
У день виборів президента України Російський клуб має намір провести низку "круглих столів" за участю експертів, а також екзит-пол, під час якого буде опитано 50 тис. осіб по всій Україні.

Результати екзит-полу будуть оголошені в інформаційному центрі Російського клубу "Вибори 2004", відкриття якого відбулося у вівторок у Києві.

Як повідомив на церемонії відкриття посол Росії в Україні Віктор Чорномирдін, він є офіційним спостерігачем за виборами в Україні, відзначивши, що збирається приїхати до інформаційного центру і "висловитися щодо ходу виборів".

"Як проходять - добре проходять. Будуть зауваження - скажу про це", - зауважив посол Росії.

Кажучи про створення інформаційного центру, Чорномирдін назвав його майданчиком, де зустрічатимуться як спостерігачі, так і експерти, які коментуватимуть події, що відбуваються.

"Будемо спілкуватися і знаходити точки дотику за столом. Ми хвилюємся, нам небайдужа Україна як сусідня держава, як стратегічний партнер. Ми хочемо, щоб все відбулося добре і на високому рівні", - підкреслив дипломат.

Президент Фонду ефективної політики Гліб Павловський відзначив, що вибори в Україні є подією світового рівня.

"На цих виборах відкривається нова епоха в житті України. І для Росії це надзвичайно важливо: ми хочемо, щоб всі обговорення - експертно-аналітичні, коментаторів не політичного характеру допомогли б створити у суспільстві розуміння того, що відбувається в день і ніч виборів", - сказав він.

За словами Павловського, дані проведеного в день виборів екзит-полу надходитимуть безпосередньо до створеного інформаційного центру.

Російський клуб був відкритий у Києві наприкінці серпня.
За інформацією організаторів, головною метою Російського клубу є прояснення позиції Росії для української громадськості, сприяння досягненню взаєморозуміння між країнами, повідомляє Інтерфакс-Україна.

Разом з тим, так і невідомо, яка саме соціологічна служба проводитиме це дослідження для Російського клубу.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування