Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко не радить пити горілку, пиво й сидіти біля дівчат 31 жовтня

Вівторок, 26 жовтня 2004, 20:12
Кандидат Віктор Ющенко вважає, що присутність нардепів у залі засідання Центвиборчкому в суботу дозволила зробити рішення ЦВК "більше зваженими, коректними й публічними".

Таку думку він висловив у вівторок у Кіровограді, коментуючи заяву міністра внутрішніх справ України Миколи Білоконя про те, що підрозділ "Беркут" мав право не пускати нардепів у будинок ЦВК на підставі прохання глави комісії забезпечити належну охорону засідань Центвиборчкому.

Ющенко підкреслив, що він є народним депутатом, а будь-який нардеп "має право перебувати на засіданні ЦВК".

За його словами, у ході засідання ЦВК депутати з фракції "Наша Україна", а також із фракцій парламентської більшості, "незважаючи на полярні політичні погляди" висловлювали позиції "коректні, відповідні до духу тих питань, які піднімалися на комісії".

"Я впевнений, що присутність представників парламенту тільки робить рішення ЦВК більш збалансованими, коректними й публічними", - підкреслив кандидат.

Коментуючи заяву Білоконя про те, що українським громадянам варто було б сидіти вдома 31 жовтня й не виходити на масові акції, Ющенко сказав: "Я знаю, що Білоконь порадив пити горілку, пиво й сидіти біля дівчат і дружин. Я раджу протилежне - ви повинні 31 жовтня присвятити дню виборів і лише виборів".

31 жовтня вирішується доля не просто країни, але особиста доля кожної людини, підкреслив Ющенко. "Нація має бути суперактивною 31 жовтня. Більше того, необхідно захистити від бандитів свій вибір", - сказав він.

Звертаючись до представників студентства, кандидат заявив: "Захистити студентів можна тільки активними діями самих студентів", відзначивши, що студенти повинні виходити на площі, проводити політичні акції, але бути коректними.

"Сила - у вашій солідарності. Не будьте сьогодні мовчазними і пасивними, не відсиджуйтеся в гуртожитках - це не ваш вибір", - сказав Ющенко. Він також відзначив, що тільки завдяки активній позиції сумських студентів вони були відновлені у вузах, незважаючи на попереднє виключення.

На мітингу в Кіровограді Ющенку було передане звернення студентів Кіровоградського педуніверситету ім. Денисенка, у якому вони просять захистити їх від тиску керівництва вузу. За їхніми словами, керівництво університету спеціально перенесло заняття з першої половини дня на другу, щоб перешкодити зустрічі студентів з Ющенком.

Нагадаємо, що серед спроб зашкодити Ющенку провести мітинг було призначення позачергових батьківських зборів в вищих учбових закладах Кіровограда, нформація про мінування площі, де повинна була проходити зустріч інші провокації.

Читайте також:

На Ющенка чекають зоопарк, застряглий ліфт, сапери і батьківські збори

Білоконь готує до виборів війська й спецзагони цивільних

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
16:35
ФОТОХотіла відкрити бізнес: у Дніпрі дівчина намагалася продати свого 2-річного сина за 1 млн грн
16:32
фотоАфриканський пил дістався Києва
16:16
Мега-курорт, або мега-екологічна катастрофа. Як пов'язаний з Коломойським проєкт може знищити дику природу Карпат
16:14
У Запоріжжі депутати обрали нового виконуючого обовʼязки міського голови
16:10
"Мертві душі" та гроші повз бюджет: очільниця НАУ розповіла, які проблеми треба вирішити у виші
16:05
Справа про оборудки із землею: крім Сольського, підозру отримав його заступник
15:54
Російські силовики взялися за заступника Шойгу після спецоперації ГУР – джерела
15:31
"Село, якого більше немає": оператори показали відео із розбомблених Кринків на лівому березі Херсонщини
15:08
Єврокомісія "взяла до уваги" рішення МЗС щодо консульських послуг чоловікам мобілізаційного віку
15:06
ОПЕК пропонує Намібії підтримку з надією на її приєднання до організації
Усі новини...