Янукович працюватиме лише з Морозом і Симоненком, а Ющенко - злодій

Середа, 27 жовтня 2004, 13:36
Кандидат у президенти Віктор Янукович готовий вислуховувати критику своєї діяльності лише від представників Компартії та Соцпартії, а не правої опозиції.

Про це йдеться в його агітаційній листівці "наше ставлення" до опозиції, яка останніми днями поширюється в Києві.

"Янукович готовий вислуховувати критику представників Комуністичної і Соціалістичної партій, оскільки вона вказує на реальні соціальні проблеми, які ще не розв'язані його урядом", - говориться в агітці.

"Це справжня опозиція, яка опікується поліпшенням добробуту людей і вказує на поки що недопрацьовані завдання, які стоять перед урядом. Янукович визнає цю опозицію і буде й надалі проводити економічну і соціальну політику, враховуючи її поради і конструктивну критику", - зазначено в буклеті.

Водночас, наголошується в ній, "Янукович не буде слухати колишніх урядовців, які були з ганьбою звільнені з роботи і нині прагнуть реваншу, продаючи державні інтереси іноземним розвідкам і ведучи Україну до руїни".

Янукович наголосив, що "говорячи про владу злодіїв і шахраїв, такі люди говорять виключно про себе. "Завдяки використанню антидержавних гасел, вони намагаються розколоти країну навпіл і завтра будуть шматувати її руками", - зазначив він у агітці.

В агітці не названо конкретних імен, але в президентській кампанії беруть участь два екс-прем'єри – Кінах і Ющенко – які були звільнені зі своїх посад. Вони постійно критикують економічні дії уряду Януковича.

Подібні думки Янукович висловив у понеділок, виступаючи перед людьми в Житомирi.

"Тi, хто каже, що ми вас у чомусь обдуримо, вони не мене не поважають, вони не поважають вас. Вони знущаються над вашою бiднiстю, знущаються над тим, що ви незалежнi люди", – сказав Янукович.

"Вони всi роки незалежностi вас знищували, це вони вас зробили жебраками i нiчого, крiм обiцянок, не зробили, а зараз хочуть дестабiлiзувати ситуацiю в країнi", – зазначив прем'єр, повідомляє сайт його штабу.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
02:18
Очільник Пентагону та топгенерал США про допомогу Україні: затягування має наслідки на полі бою
01:50
Остін у Пентагоні зустрівся з міністром оборони Норвегії: говорили про Україну
00:59
футбол"Бенфіка" Трубіна поступилась по пенальті "Марселю", "Ліверпуль" не зумів створити дива: результати 1/4 фіналу Ліги Європи
00:54
тенісКостюк відіграла 5 матчболів та перемогла фіналістку Australian Open на турнірі в Штутгарті
00:48
Директор ЦРУ до конгресменів: Україна може програти до кінця року, якщо не схвалите допомогу
00:14
оновлюєтьсяЗагроза "Шахедів" та ракет: в частині країни оголошено повітряну тривогу
23:45
Трамп прокоментував допомогу Україні після проєкту Джонсона: Європа має робити більше
23:38
Росіяни 14 разів за добу обстріляли Сумщину, поранена людина
23:20
Кулеба про новий пакет допомоги Україні в Конгресі: У нас немає плану Б
23:04
Конгресвумен Спартц пропонує прибрати частину допомоги Україні з проєкту Джонсона
Усі новини...