Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович готовий підібрати місце амбіційному Ющенку у своєму уряді?

Середа, 27 жовтня 2004, 13:56
Керівник фракції "Трудова Україна" у Верховній Раді Ігор Шаров вважає, що у випадку перемоги на президентських виборах Віктора Януковича його головному конкуренту Віктору Ющенку знайдеться місце в органах центральної влади.

"У випадку перемоги на виборах нашого кандидата Віктора Януковича я переконаний, що його основному конкуренту Віктору Ющенку, з огляду на великий досвід і стаж держслужби останнього, знайдеться місце в органах центральної влади. Усе залежить тільки від того, чи зможе Віктор Андрійович перебороти особисті амбіції заради конструктивної діяльності на благо країни", заявив Ігор Шаров, повідомляє прес-служба фракції "Трудова Україна".

Шаров також закликав кандидатів у президенти в останні дні перед виборами відмовитися від спокуси використання "чорного піару".

"Бурління політичних пристрастей уже давно досягло свого апогею. Спроба окремих кандидатів отримати перемогу за будь яку ціну, підбурювання своїх прихильників до радикальних кроків дестабілізує ситуацію в суспільстві, провокує сліпу агресію вуличної юрби", - відзначив він, додавши, що "вибивання стекол - це не метод політичної дискусії".

"Вільне голосування громадян на виборчих дільницях - єдиний аргумент, з яким повинна рахуватися ЦВК. "Трудова Україна" відкидає будь-які спроби тиску на членів ЦВК, і нагадує, що склад комісії затверджувався за участі всіх політичних сил парламенту, також і опозиції", - відзначив Шаров.

Керівник фракції також висловив думку, що успішному виходу з політичної кризи, що може виникнути після президентських виборів, сприяло б термінове ухвалення Верховною Радою закону "Про опозицію", де були б чітко виписані взаємини проурядової більшості й опозиційної меншостей.

Разом з тим Шаров підкреслив, що головним завданням політичної еліти країни після президентських виборів було і залишається проведення політичної реформи.

Інтерфакс-Україна


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...