Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Путін виконав мрію хлопчика... Кучма подарував йому комп'ютер

Середа, 27 жовтня 2004, 17:06
Президент Росії Володимир Путін виконав свою обіцянку, яку він дав під час прямого ефіру на трьох каналах українського телебачення, і сфотографувався з українським хлопчиком, який попросив його про це.

На початку зустрічі президентів України й Росії Кучми й Путіна до них підійшов хлопчик Андрій зі своїм батьком, запрошені до Маріїнського палацу.

Путін взяв стілець, поставив його між двома президентами й посадив на нього хлопчика, його батько сів збоку від російського президента.

Вказуючи на фотографів з український і російських ЗМІ, Путін сказав хлопчику, що фотографи - гарні фахівці, і зроблять якісні фотографії.

Він попросив їх передати фотографії Андрію.

Український президент подарував хлопчику ноутбук. У свою чергу, батько Андрія відзначив, що "хлопчик мріяв про комп'ютер".

Відповідаючи на питання російського президента, Андрій сказав, що питання Путіну йому допомагав друкувати на комп'ютері батько, а формулював він його сам.

Хлопчик також сказав, що цього року пішов у перший клас, повідомляє Інтерфакс-Україна.

Нагадаємо, що у вівторок під час прямого ефіру з Путіним по трьох телеканалах, Андрій запитав президента Росії про те, що саме йому потрібно зробити, щоб з ним сфотографуватися.

На що Путін відповів: "Я зроблю це із задоволенням, і ми сфотографуємося сьогодні, завтра, післязавтра, у будь-який зручний для Вас, Андрій Олександрович, час, крім того, коли я буду зайнятий протокольними заходами".

Читайте також:

"Уряду Януковича вдалося багато..." Стенограма виступу Путіна

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування