Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Волков знає, як влада буде фальсифікувати вибори

Середа, 27 жовтня 2004, 18:39
Народний депутат Олександр Волков не виключає фальсифікації результатів виборів з боку влади, зокрема адміністрації президента.

Про це він заявив під час чату на сайті proua.com.

"Відповідаю коротко й зрозуміло: допускаю й знаю як вони можуть це зробити", - сказав він на питання про можливості фальсифікації з боку влади .

Як відомо, Волков керував виборчою кампанією Леоніда Кучми в 1999 році. Тоді на деяких дільницях Кучму підтримало по 102% виборців.

Щодо помилок у списку виборців, Волков порадив про такі "кричущі порушення" вчасно говорити, звертатися не тільки в ЦВК, але й до представників партій.

"Під лежачий камінь вода не тече. Будете говорити - будуть боятися. У крайньому випадку напишіть мені. Верховна Рада. Депутатові Волкову. Знає вся країна", - сказав депутат.

Волков також висловив сподівання, що міліція в день виборів не буде застосовувати силу проти учасників мітингів протесту.

"Я не вірю в те, що працівники міліції в основній своїй масі можуть бити людей, проливати кров і дестабілізувати ситуацію. Дуже хочеться в це не вірити. Буде сподіватися на краще", - сказав він.

На питання, коли закінчиться стеження й "повне свавілля", Волков
відповів: "тоді, коли країна почне жити за законами, а не по телефонному праву".

"Безумовно, це припинитися після обрання нового президента. Я в цьому абсолютно впевнений. Коли піде сьогоднішня команда з Банкова країна стане зовсім іншою", - додав він.

Під час чату Волков ще раз озвучив свою ідею про те, що Ющенко і Янукович повинні домовиться про розділ посад.

"При перемозі кожного із цих кандидатів 8-10 мільйонів прихильників того, хто програв, ніколи із цим не погодяться. Можуть бути, а швидше за все будуть, дуже серйозні протистояння. І от для того, щоб цього не сталомся цим двом політикам потрібно сісти за стіл переговорів, і домовитися", - сказав Волков.

Він також висловився за проведення політреформи, але без втручання в ці процеси Адміністрації президента.

"Політреформа робиться для України, для народу України, а не для однієї з політичних сил", - відзначив депутат.

Волков також прокоментував приїзд в Україну Володимира Жириновського, який підтримує Віктора Януковича. За словами учасника чату, "гіршої реклами Януковичу й вигадати важко".

На це Волков відповів: "Російська політтехнологічна машина не здатна гнучко перебудовуватися на марші. Жириновський уже зіграв свою негативну роль на виборах президента Абхазії. Хто знає - можливо, цього разу йому платить Віктор Ющенко?".

Цікаво, що кілька днів тому абсолютно ідентично візит Жириновського прокоментував російський політолог Станіслав Белковский.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування