Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко проведе ніч виборів у спеціальному приміщенні

Середа, 27 жовтня 2004, 20:11
Віктор Ющенко у ніч 31 жовтня на 1 листопада разом зі своєю командою перебуватиме у спеціально орендованому на цей час приміщенні.

Як повідомив сам Ющенко у Черкасах, до цього штабу надходитиме оперативна інформація про результати голосування та екзит-полів, а також інша актуальна інформація.

Ющенко повідомив, що питання, де саме це буде розташовано, наразі вирішується, а також зазначив, що штаб вже отримав дві відмови в оренді приміщень, які б найкраще підійшли для такої мети.

Він також додав, що до участі вже запрошені також представники преси та гості.

Ющенко також не виключає, що певний час у цю ніч проведе біля ЦВК.

У середу Ющенко виступив на масовому мітингу в Черкасах. Послухати кандидата прийшло понад 60 тисяч місцевих жителів, повідомляє його сайт. За даними міліції, на мітингу зібралося 15 тисяч.

Ющенко подякував присутнім за те, що прийшли на зустріч з ним і сказав, що знає, які перешкоди стояли на їхньому шляху. На прес-конференції перед мітингом Ющенко повідомив журналістам, що за наказом начальника районного ДАІ з райцентру Шпола сьогодні не випускали жодного рейсового автобуса.

Також створювалися перешкоди для студентів Черкас, аналогічні тим, що були напередодні у Кіровограді - навчання у черкаських вузах було подовжено до 20 години.

На Черкащину з Ющенком приїхали народні депутати Євген Червоненко, Юрій Костенко, Іван Плющ, Микола Томенко, Іван Заєць, Олег Рибачук.

Наприкінці мітингу Ющенку вручили козацьку булаву. Сайт Ющенка стверджує, що таку саму понад 350 років 27 жовтня було вручено Богдану Хмельницькому. Місцеві жителі зустріли подарунок овацією.

Читайте також:

ЮЩЕНКО КАЖЕ, ЯК ВИТРАТИТИ 4 ГОДИНИ В ДЕНЬ ВИБОРІВ

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...