Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"5 КАНАЛ" РОЗБЛОКУВАЛИ. СІВКОВИЧ РАДИТЬ ГОЛОДУВАТИ ПОРОШЕНКУ - "ЦЕ КОРИСНО"

Середа, 27 жовтня 2004, 21:26
Рахунки "5 каналу" розблоковано, повідомив у вечірньому ефірі новин ведучий Андрій Шевченко.

За словами Шевченка, близько п'ятої години вечора "Райфайзенбанк" поширив повідомлення для преси, у якому говорить про розблокування рахунків.

"Банк стверджує, що керувався постановою виконавчої служби Подільського районного управління юстиції. Це дещо здивувало юристів "5 каналу", які кажуть, що тільки суд може вирішити питання розблокування рахунків", - сказав Шевченко.

У четвер у Київському апеляційному суді має відбутися слухання апеляції на рішення заблокування рахунку "5 каналу" за позовом депутата Сівковича.

Андрій Шевченко назвав ці події "перемогою здорового глузду" і висловив сподівання, що це рішення буде підкріплено вердиктом суду .

У вечірній ефір "5 каналу" вийшов сам Володимир Сівкович, який заявив, що володіє "свідченнями, що вами маніпулюють".

Водночас Сівкович сказав, що готовий вибачитися перед "5 каналом", щоб вони тільки припинили голодування. "Я готовий сказати що завгодно – аби тільки ви зробили як ви говорити в ефірі: "ідіть і кохайтеся".

"Хочете, я вибачусь за погоду, за те, що ви голодуєте, навіть за Петра Порошенка", - додав він. Водночас, на думку Сівковича, "нехай Петро Порошенко (власник "5 каналу") сідає і голодує – йому це корисно".

"Дуже бажаю, Андрюша, щоб замість голодування ви зайнялися ділом, жили в красивій країні, щоб більше не довелося займатися не дуже гарною справою", - додав Сівкович.

Водночас Сівкович сказав, що рахунки "5 каналу" він розблокував "трошки в обхід закону".

Крім того, у вечірньому ефірі "величезною перемогою" Шевченко назвав повернення "5 каналу" в ефір найбільшого кабельного оператора Донецьку "Надєжда".

Саме з відключення із мережі "Надєжди" почалося відключення "5 каналу" в Донецьку і Дніпропетровську. Водночас у середу з'явилася інформація, що "5 канал" відключили в Конотопі Сумської області.

Андрій Шевченко повідомив, що "5 канал" продовжує голодування, яке почалося о 21 годині в понеділок.

"Головна вимога – юридична крапка у київській ліцензії "5 каналу", - сказав Шевченко.

"Українська правда"


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування