Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кучмісти закривають ще один канал, вільний від темників

Четвер, 28 жовтня 2004, 14:29
Журналісти телерадіокомпанії "Ера" отримали інформацію про запланований на четвер розгляд питання про позбавлення цієї компанії мовлення.

Як повідомив пізно ввечері у середу в ефірі Руслан Поліщук, розгляд цього питання планують Національна рада з телерадіомовлення та Міністерство транспорту та зв'язку.

"Ми заявляємо, що документи у нас в порядку. Якщо ви помітите наше зникнення з ефіру, як це було сьогодні у Кіровограді, то можете розцінювати це як політичний тиск на нашу компанію, яка відстоює принципи об’єктивності, неупередженості та чесності", заявив журналіст в ефірі.

Вже створено громадську групу на захист ТРК "Ера", яка закликає "діяти, висловлювати протест, поки не пізно".

"Це єдина загальнонаціональна телерадіокомпанія, що говорить правду, сповідує висвітлення різних точок зору. ТРК "Ера" заявила про свій намір вести правдиве висвітлення ночі виборів, і злочинна влада збирається зняти її з ефіру, щоб замінити на маріонеткові УТ-1 та радіоканал", йдеться у повідомленні цього громадського руху.

Вони закликають "подавати скарги в суди, в генпрокуратуру, в товариство захисту прав споживачів, мирно пікетувати Міністерство зв’язку та транспорту, Національну раду з питань телерадіо-мовлення". "Треба писати листи, факси чиновникам, висловлювати свою підтримку ТРК "Ера".

Група громадян та глядачів направила на адресу Міністерства транспорту та зв’язку України та Держкомзв'язку України відкритий лист. Вони просять захистити "законне право ТРК "Ера" на мовлення в ніч виборів на відповідних теле- та радіочастотах у відповідності до діючих ліцензій ТРК "Ера" та законів про засоби масової інформації".

Група підтримки надає координати відомств, куди можна направляти скарги та листи.

Державний комітет зв'язку та інформатизації України:
http://www.stc.gov.ua/ukrainian/comitet/maingoals
адреса: вул.Хрещатик, 22, м.Київ, 01001, Україна
тел.: (044) 228-15-00, факс: (044) 228-61-41
e-mail: mailbox@stc.gov.ua

Міністерство транспорту та зв’язку України:
http://www.mintrans.gov.ua/index.php?m=ic.complaints
01135, м.Київ-135,
пр. Перемоги, 14
тел. +38044 226-22-04,
факс +38044 216-72-06

Телерадіокомпанія "Ера" запрошувала до себе в ефір кандидатів у президенти, що представляють різні політичні сили. Радіо цієї компанії транслює ВВС і "Громадське радіо". Власник телерадіокомпанії – депутат Андрій Деркач.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування