"5-й канал" продовжує голодувати і чекає на "мирову угоду"

Четвер, 28 жовтня 2004, 15:51
"5-й канал" продовжує голодування, оскільки залишається невиконаною їх головна вимога – вирішення долі ліцензії на мовлення в Києві.

Про це йдеться в прес-релізі, поширеному ПР-службою каналу.

В повідомленні нагадується, що 27 жовтня минув тиждень з часу оголошення ультимативних вимог "5 каналу" до Нацради з питань телебачення та радіомовлення по визнанню "5 каналу" законним переможцем конкурсу на мовлення на 48 ТВК у м. Києві.

Також канал вимагає врегулювання відповідності ліцензійним угодам роботи кабельних операторів, зняття арештів з рахунків "5 каналу" і вибачення народного депутата Сівковича.

На 21:00, 27 жовтня, по висунутим вимогам каналу були отримані наступні результати:

- "5 канал" повернувся до кабельної мережі "Надежда" у Донецьку (найбільший кабельний оператор Донецька і саме з відключення у Донецьку почалася наймасштабніша хвиля відключень "5 каналу" в регіонах.

- Промова пана Сівковича у прямому ефірі програми "Час": "Я согласєн вам сказати все що ви захочете, скажіть, за що я повинен вибачитись – я все скажу".

- "Райффайзенбанк" розблокував рахунки "5 каналу" (за постановою виконавчої служби Подільського районного управління юстиції , але юристи "5 каналу" кажуть, що тільки суд може легітимно вирішити питання розблокування рахунків).

Колектив "5 каналу" розцінив ці дії як перший крок на шляху виконання всіх вищезгаданих вимог.

Водночас, наголошує канал, питання про законне ліцензоване мовлення "5 каналу" на 48 ТВК в м. Києві залишається не вирішеним.

"Лише завдяки нашим колегам з телеканалу "Служба інформації", які відгукнулися на нашу проблему, ми маємо надію на вирішення цього питання. Фактичним кроком вирішення може стати "Мирова угода" поміж телеканалом "Служба інформації", "5 каналом" на Національною радою з питань телебачення та радіомовлення", - говориться в повідомленні.

"5-й" відзначає, що ввечері 27 жовтня 2004 р. головний редактор телеканалу "Служба інформації" Наталія Катеринчук підтвердила представникам "5 каналу" що розгляд питання "5 каналу" та "Мирової угоди" може відбутися 28 жовтня 2004р.

Читайте також:

"5 КАНАЛ" РОЗБЛОКУВАЛИ. СІВКОВИЧ РАДИТЬ ГОЛОДУВАТИ ПОРОШЕНКУ - "ЦЕ КОРИСНО"

ЖУРНАЛІСТИ "5-ГО КАНАЛУ" ОГОЛОСИЛИ ГОЛОДУВАННЯ


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування