Київ, "як і завжди", готується до численних жертв під час виборів?

Четвер, 28 жовтня 2004, 17:33
У Києві створено міський штаб з оперативного рішення питань надання першої медичної допомоги й надання медикаментів громадянам.

Про це агенції "Інтерфакс-Україна" повідомив керівник штабу В'ячеслав Бичков.

За його словами, штаб було створено для оперативного рішення медичних питань під час проведення урочистостей із нагоди 60-ої річниці звільнення України від фашистських загарбників (27-28 жовтня), 61-ої річниці звільнення Києва (6 листопада), а також у зв'язку із проведенням 31 жовтня виборів президента України.

У штаб увійшли заступники начальників управління охорони здоров'я Міністерства охорони здоров'я України, представники комунального підприємства "Фармацевтика", що здійснює поставку медикаментів у столицю, а також представники "швидкої допомоги".

Як повідомив керівник штабу, 31 жовтня, "як і звичайно", будуть чергувати близько десятка лікарень, але з нагоди проведення виборів лікарні передбачають більшу кількість вільних ліжко-місць.

Крім того, планується задіяти машини "швидкої допомоги" у випадку проведення масових акцій, і інших місць масового скупчення людей.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування