ЮЩЕНКО: КУЧМА ОТРИМАЄ ТЕ, НА ЩО ЗАСЛУГОВУЄ

П'ятниця, 29 жовтня 2004, 12:06
Віктор Ющенко у разі перемоги на виборах президента не буде мати особистих стосунків з Леонідом Кучмою.

"У мене не буде з ним комунальних побутових стосунків. Я відношуся до такого чину людей виключно офіційно", - сказав Ющенко на прес-конференції в Києві.

"Після 31 жовтня Леонід Данилович буде бувшим президентом. Він буде мати ту долю, те життя, на яке заслуговує", - зазначив Ющенко.

"Я б нікому не радив закінчувати політичну кар’єру так, як Кучма", - також додав він.

На думку Ющенка, "Леонід Данилович хотів бути іншим президентом". "Але чому він став таким – це питання до нього".

За словами Ющенка, у нього до Кучми "зла немає", хоча "жал я отримав у спину чимало".

Коли Ющенка попросили висловити думку щодо долі Медведчука, він сказав: "По Медведчуку – я не хочу опускатися до такого рівня коментарів".

"Кожна людина, коли вранці стає перед дзеркалом або перед образом, – вона відчуває, що її розтягують сили добра і зла. Медведчук обрав дорогу, яку б я не хотів особисто обирати. Але це його право", - сказав Ющенко.

Безвідносно до Медведчука Ющенко сказав: "За все в житті доводиться платити – грошима, втраченою совістю, тюрмою..." "Можливо, останнє (про тюрму) я неправильно сказав", - додав Ющенко і засміявся.

"31 жовтня я хочу зробити обставини, щоб будь-який громадянин міг сказати – я щасливий, що живу в Україні, де є влада, яку я поважаю, в демократичній і заможній державі".

"Я мрію, що президент звертатиметься до людей не "согражданє". Я не хочу, щоб було так, як казав Леонід Данилович: "Росії пощастило, бо у них є держава і є нація, а в Україні держава є, а нації немає"... А що Україна – тут що, дрофи бігали і перекатиполе було?"

"Українська правда"

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування