Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко знає про чартери втечі з України. І обіцяє не дати горілки Білоконю

П'ятниця, 29 жовтня 2004, 13:15
Віктор Ющенко заявляє, що влада готує два сценарії на вибори – фальсифікацію або у разі її провалу визнання виборів недійсними.

"Максимальна увага покладена на фальсифікацію. Якщо вона не принесе бажаного результату, тоді наступний варіант – визнання виборів недійсними", - сказав Ющенко на прес-конференції.

За його словами, у другому випадку повторні вибори мають відбутися навесні 2005 року "з приходом нової команди".

На питання, звідки така інформація, Ющенко сказав: "Ми маємо багато шпигунів у владі. Це люди, які працюють на демократію і яким набридло виконувати вказівки бандитів".

Ющенко повідомив, що влада розіслала на місця рознарядки тих результатів, які мають бути отримані внаслідок фальсифікацій. "На моїй рідній Сумщині Янукович має отримати 51%. На Черкащині я - 34,8%, Янукович – трошки менше".

Ющенко навіть розповів про одну технологію фальсифікації – псування бюлетенів, відданих за нього. "Коли в рукаві робиться накладний елемент, туди вставляється олівець, щоб тримати його в рукаві і псувати бюлетені за Ющенка".

Ющенко сказав, що по всій країні "завозять козачків з Донецька", які за відкріпними посвідченнями мають проголосувати відразу у багатьох населених пунктах.

"Наші спостерігачі матимуть машину і камеру, щоб поїхати слідом і подивитися, на скількох дільницях вони голосуватимуть", - попередив Ющенко.

"Україна перед колосальною загрозою нечесних виборів. Коли президент, головнокомандувач, у якого в підпорядкуванні "беркут", "титан", "кобра", "гюрза" – каже, що в Україні будуть брудні вибори – я йому вірю".

Водночас Ющенко закликав рядових правоохоронців не бути співучасниками дій влади.

"Ми знаємо, які вказівки дає Білоконь (міністр МВС). Але у день виборів Білоконь буде лежати на лікарняному, і він прикриється лікарняним бюлетенем від своїх усних наказів".

"Я не дам щастя Білоконю три доби пиячити після виборів", - сказав Ющенко. Як відомо, раніше Білоконь обіцяв офіцера "три дні пити" у разі перемоги Януковича. "Він не нап’ється цієї горілки", - ще раз підкреслив Ющенко.

Лідер "Нашої України" також пообіцяв повідомити журналістам про плани втечі із країни родин її керівників. "Ми збираємося зробити повідомлення, скільки білетів на які літаки якого класу викуплено. Якими родинами які чартери замовлено. Ця вся інформація у нас є", - сказав Ющенко.

У коментарі журналістам Ющенко також розкритикував роботу виборчого штабу Януковича: "Якби не було штабу Януковича, то його треба було б створити. Така бездарна кампанія... PR Януковича через три тижні уже ставав антирекламою".

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування