Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

КУЧМА: ОПОЗИЦІЯ ЗРИВАЄ ВИБОРИ. ВІН ОБІЦЯЄ НАСТУП

П'ятниця, 29 жовтня 2004, 14:23
Президент України Леонід Кучма заявляє, що якщо й існує загроза зриву виборів глави держави, то вона виходить від опозиції.

В інтерв'ю журналістам у п'ятницю в Чернігові Кучма переконаний, що деякі політики, "які бачать, що вони втрачають підтримку, вони застосовують такі технології", як акції, подібні до інцидентів 23 жовтня під стінами Центвиборчкому.

"І мені здається з цього приводу, що якщо є загроза виборам, то це з їх боку. Вони робили спробу це продемонструвати. Ви розумієте, що зруйнувати виборчу комісію... ", - підкреслив Кучма.

Відповідаючи на питання журналістів, президент відзначив: "Ми оборонятися не збираємося, ми будемо тільки наступати. Я маю на увазі наступати інформаційно, і переконувати людей, що такі випадки, які були 23 жовтня - їх не повинно бути".

Разом з тим президент висловив сподівання, що події під Центвиборчкомом були виключенням, і опозиційні політики це зрозуміли.

"Так жартувати із суспільством у цілому не можна, оскільки за це потрібно відповідати - якщо не кримінально, оскільки депутати в нас недоторканні, то перед народом українським обов'язково", - підкреслив Кучма.

Він також назвав "безглуздістю" розмови про можливі сценарії зриву владою виборів. "Це безглуздість, сама проста", - підкреслив президент.

Він знову відзначив, що в ході виборчої кампанії потрібно "змагатися за голоси виборців програмами". "А є такі великі "фахівці", які змагаються брудом. Я б просив, за великим рахунком, не звертати на це увагу", - додав Кучма.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...