Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ЯНУКОВИЧ ЗНОВУ НАЇХАВ НА ОПОЗИЦІЮ – ПОПЕРЕДУ КРИВАВЕ ПРОТИСТОЯННЯ

П'ятниця, 29 жовтня 2004, 17:32
Віктор Янукович закликав українських громадян не брати участь у насильницьких акціях, а реалізувати своє конституційне право і проголосувати на виборах.

"Як кандидат на посаду президента України, я звертаюся до своїх прихильників, до мільйонів громадян України. Я вдячний їм за підтримку. Їхні голоси дуже важливі в той час, коли вирішується доля нашої країни", заявив Янукович, звертаючись до співвітчизників.

"Кожен свідомий українець має реалізувати конституційне право й обрати свого президента. Це громадянський обов'язок. Це підтвердження громадської позиції. Я закликаю громадян України. Будьте пильні!"

"Не потрібно піддаватися на провокації. Єдина форма підтримки кандидата в день виборів - це голосування. Не потрібно приймати участі в будь-яких насильницьких акціях. Це моє прохання", - заявив Янукович.

Звертаючись до виборців, що підтримують інших кандидатів у президенти, Янукович сказав: "Я поважаю ваш вибір. Вищою цінністю для мене є ваша можливість вільного вибору. Я завжди на всіх посадах захищав це право".

"Голосуйте за того, кого підказує вам ваша совість. Кожен голос вплине на результати виборів. Але я закликаю вас не зробити щось, за що вам і вашим нащадкам у майбутньому буде соромно".

"Я не розумію людей, що кидають країну і її народ у криваве громадянське протистояння. Я не розумію політиканів, що мріють насильно захопити владу, прикриваючись ім'ям "демократичної опозиції", - говориться у зверненні.

Інтерфакс-Украина

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування