Ющенко бігає і не вірить, що три тижні тому лежав у реанімації

Субота, 30 жовтня 2004, 00:23
Віктор Ющенко на своїй останній прес-конференції перед виборами заявляє про значне покращення стану здоров'я.

"Мені не віриться, що три – три з половиною тижні тому я був у реанімації, а сьогодні в мене така програма, що не кожен юний за мною побігає", - заявив Ющенко на прес-конференції в Сумах у п'ятницю.

"Почуваю себе класно", - додав Ющенко.

Водночас він відзначив, що хотів би, щоб його здоров'я "було краще, ніж зараз".

Ющенко повідомив, що ситуація з його хворобою принесла багато проблем його близьким.

"Я не хотів би, щоб моя мама лежала п'ятий тиждень з інфарктом у 86 років, тому що вона дивиться Кисельова (ведучий програми "Докладно з Дмитром Кисельовим" на ICTV) і вірить неправді, яку дає цей нещасний журналіст".

"На жаль, таких мам в Україні не тільки десятки, але і сотні тисяч, можливо, мільйони", - сказав він, повідомляє Інтерфакс-Україна.

Ющенко також повідомив, що на сьогоднішній день на його дітей здійснюється тиск, тому йому доводиться "ховати своїх дітей під Києвом від цих бандитів".

"Сьогодні один Тарас (молодший син Ющенка) сприймає все це нормально, тому що сьогодні йому 213 днів", - сказав Ющенко.

Cайт Ющенка повідомляє, що на його мітинг в Сумах зібралося близько 120 тисяч осіб. Даних міліції оприлюднено не було.

Ющенко назвав це "подвигом сумчан, який засвідчує, що ми живемо у часи громадянської мужності". Як відомо, сам Ющенко народився в селі Хоружівка на Сумщині.

Перед мітингом місцева влада намагалася перешкодити мешканцям області потрапити на зустріч з Ющенком. На знак протесту близько 7 тисяч жителів Недригайлова вдалися до перекриття дороги.

Ющенко згадав про сумських студентів, які виступали проти незаконного об'єднання трьох місцевих університетів в один. Він наголосив, що тоді на майдан вийшло не так багато студентів, однак їм вдалося відстояти свої права.

"Купка молодих людей - дві тисячі студентів з позицією і вірою - змусила Кучму скасувати незаконний указ", - сказав Ющенко, закликавши громаду повірити у власні сили.

30 жовтня, в останній день перед виборами, Ющенко матиме зустрічі з кандидатом у президенти Анатолієм Кінахом та з колишнім прем’єром Польщі Єжи Бузеком.

Він також сказав, що планує в цей день разом із родиною і без журналістів відвідати Канів та покласти квіти на могилу Кобзаря.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування