До Києва масово перекидають фанатів Януковича. Готується побоїще?

Субота, 30 жовтня 2004, 03:05
Ющенко відмінив мітинг під Центрвиборчкомом, який планувався о 20 годині 31 жовтня. Тому що, схоже, в цей день на цьому місці збираються влаштувати криваве побоїще.

Інакше складно пояснити, що замислили організатори "великого переселення народів" – масової передислокації до Києва у день виборів мешканців донбаського краю. Якщо б ми мали справу із каруселлю – тобто коли виборців будуть возити по десяткам дільниць, щоб вони багаторазово голосували за відкріпними талонами – то тоді кінцевою точкою цих маршрутів не значився б Київ.

Тим часом сам Янукович виявився на диво поінформованим, що в день і ніч виборів може статися "криваве громадянське протистояння".

Нещодавно російський проянуковичський напівполітолог-напівполіттехнолог Сергій Марков видав "прогноз" – у день виборів в столиці відбудуться зіткнення. В яких братимуть участь з боку Ющенка представники правих партій і руху "Пора", а з боку Януковича – "вболівальники футбольного клубу "Шахтар".

Що таке "вболівальники "Шахтаря" – стає зрозумілим із графіку переміщення по Україні спецпотягів, який є у розпорядженні "Української правди".

Цей документ у п'ятницю поширило одне джерело, наближене до Віктора Ющенка. Це розклад направлення до Донецької області составів поїздів. Вони відправляються із Житомира, Тетеріва, Чернігова, Козятина і Києва. Порожні. Ці залізничні фантоми приїздять до міст Донецької області, де вони "затоварюються" людьми. І ці "вболівальники "Шахтаря" їдуть до Києва. Акурат напередодні виборів.

Є також ряд інструкцій до цих потягів, які надає Львівська та Південно-Західна залізниці. Провідники мають бути чоловічої статі. Користування постільною білизною і чаєм – безкоштовне. Нумерація поїздів не розголошується (вказані внизу цифри, які будуть використовуватися всередині залізниці, належать товарним потягам і є фальшивими).

Загалом до Києва буде направлено 20 потягів, сформованих із плацкартних вагонів. Розрахунок – у кожному складі має бути 1 000 осіб. Тобто за допомогою тільки цієї технології до Києва хочуть перекинути мінімум 20 тисяч міцних донецьких хлопців.

Про те, що ситуація серйозна, говорить і факт, що Ющенко звернувся із листом до Кучми саме з приводу спецпотягів.

"Ми одержали інформацію про те, що розпочалося втілення плану масових фальсифікацій та зриву виборів. До цього задіяні державні органи, зокрема Міністерство транспорту і "Укрзалізниця".

Чи відомо Вам, пане Президенте, що на Львівській, Південно-Західній, Придніпровській, Одеській залізницях сформовано "спецпотяги", для перевезення десятків тисяч невідомих осіб в період з 29 жовтня по 2 листопада 2004 року?

Пане Президенте! Звертаюся до Вас із вимогою негайно заборонити будь-які "спецпоїзди" на залізниці у виборчий період; зі свого боку перевірити інформацію про участь в цій афері особисто Георгія Кірпи, вищого керівництва Мінтрансу і "Укрзалізниці".


Нижче ми наводимо графік передислокації на Донбас потягів Південно-Західної залізниці. Крім того, відомо, що вже переправлено на Донеччину із Львівської залізниці п'ять составів.

Дата відправлення 29.10.2004, 23:20. № поїзда – 5444. Станція посадки пасажирів в Донбасі – Сімейкіне. Станція відправлення складу поїздів – Житомир.

Дата відправлення 30.10.2004, 8:37. № поїзда – 5446. Станція посадки пасажирів в Донбасі – Макіївка. Станція відправлення складу поїздів – Тетерів.

Дата відправлення 30.10.2004, 8:50. № поїзда – 5454. Станція посадки пасажирів в Донбасі – Горловка. Станція відправлення складу поїздів – Тетерів.

Дата відправлення 30.10.2004, 11:55. № поїзда – 5428. Станція посадки пасажирів в Донбасі – Дебальцеве. Станція відправлення складу поїздів – Чернігів.

Дата відправлення 30.10.2004, 12:10. № поїзда – 5430. Станція посадки пасажирів в Донбасі – Дебальцеве. Станція відправлення складу поїздів – Козятин.

Дата відправлення 30.10.2004, 14:37. № поїзда – 5476. Станція посадки пасажирів в Донбасі – Довжанська. Станція відправлення складу поїздів – Тетерів.

Дата відправлення 30.10.2004, 17:24. № поїзда – 5478. Станція посадки пасажирів в Донбасі – Антрацит. Станція відправлення складу поїздів – Тетерів.

Дата відправлення 30.10.2004, 19:35. № поїзда – 5486. Станція посадки пасажирів в Донбасі – Дожанська. Станція відправлення складу поїздів – Тетерів.

Дата відправлення 30.10.2004, 19:41. № поїзда – 5490. Станція посадки пасажирів в Донбасі – Ровеньки. Станція відправлення складу поїздів – Київ-пас.

Дата відправлення 30.10.2004, 23:43. № поїзда – 5448. Станція посадки пасажирів в Донбасі – Первомайськ. Станція відправлення складу поїздів – Житомир.

Дата відправлення 30.10.2004, інформація відсутня. № поїзда – інформація відсутня. Станція посадки пасажирів в Донбасі – інформація відсутня. Станція відправлення складу поїздів – Чернігів.

Дата відправлення 30.10.2004, інформація відсутня. № поїзда – інформація відсутня. Станція посадки пасажирів в Донбасі – інформація відсутня. Станція відправлення складу поїздів – Хмельницький.

***

Крім Києва, аналогічні фантомні потяги, заповнені бригадами з Донецька, Харкова, Сімферополя, Запоріжжя, прямують на Західну Україну. Пасажирів називають "спостерігачами" від низки технічних кандидатів. При цьому вербування відбувалося в штабах Януковича. Те, що функції цих людей обмежаться лише "контролем за чесністю голосування" – а не влаштуванням побоїщ – викликає великий сумнів.

Протягом п'ятниці "Українська правда" намагалася з'ясувати цю небезпечну в Міністерстві транспорту. Представник прес-служби Віктор Сальков сказав, що йому нічого не відомо про спецпотяги, якими перекидають людей із Донбасу до Києва. Але він визнав: "Ми практикуємо спецпотяги, коли робимо це на замовлення футбольних клубів".

Інших представників Мінтрансу, до яких він порадив звернутися за подробицями, на місці не було. Ті ж, хто був, сказали, що робочий день у них закінчився. На годиннику було 15:45.


Читайте також про те, як на Донбасі формують бригади для передислокації до Києва для участі в провокаціях:

Шахтарі як гарматне м'ясо. Або "Ти готовий до громадянської війни?"

Читайте також:

Звернення Ющенка і Тимошенко до українців

Янукович попереджає про "криваве громадянське протистояння"


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News