В понеділок "Пора" збирається на Майдані Незалежності, збори під ЦВК - провокація

Неділя, 31 жовтня 2004, 15:22
Мирна маніфестація на підтримку чесних та прозорих виборів, організована громадянською організацією "Пора", відбудеться 1 листопада об 11:00 на Майдані Незалежності, повідомляє прес-служба кампанії. Жодних інших змін у стратегії кампанії "Пора" не відбувається.

"Пора" заявляє про продовження провокацій проти кампанії у день виборів. Зокрема, невідомі особи нібито від імені кампанії "Пора" 30 та 31 жовтня поширювали листівки із закликом прийти "під стіни ЦВК" 1 листопада . Про це повідомила інформаційна агенція УНІАН.

Кампанія "Пора" заявляє про те, що такі матеріали є провокацією проти кампанії, оскільки невідомі, користуючись символікою кампанії, розповсюджують підроблені листівки. 29 жовтня "Пора" заявила про перенесення мирної маніфестації на підтримку чесних виборів від ЦВК на Майдан Незалежності.

Подібні провокації ставлять під загрозу життя та здоров’я активістів кампанії "Пора", йдеться у прес-релізі "Пора". Кампанія закликає усіх громадян та активістів кампанії не збиратися біля ЦВК, оскільки там скупчена велика кількість міліції та військової техніки. Кампанія "Пора" заявляє про свій ненасильницький статус.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування