Тимошенко подивилася фільм "Убити дракона". І радить Януковичу зайняти руки

Неділя, 31 жовтня 2004, 15:43
Юлія Тимошенко вірить у перемогу Віктора Ющенка в першому турі.

"Я не знаю, який буде рівень фальсифікації, але я вірю, що другого туру не буде", - сказала Тимошенко на прес-конференції у штабі Ющенка.

Вона зазначила, що її приємно вразили слова представника Януковича Володимира Рибака про суттєві порушення, які мають місце на виборах, зокрема, на Львівщині.

"Якщо вони заговорили про порушення, значить, у них справи кепські, а в народу – непогані.

Я б штабу Януковича радила всі порушення збирати в сумки, здавати ці докази. Щоб зайняти на якийсь час руки і відволіктися від того, як у них болить серце", - сказала Тимошенко.

"Це дуже важливий симптом (що штаб Януковича заявляє, що збирає порушення). Вони можуть звертатися до Верховного суду, але коли треба було скасувати незаконне рішення по додатковим виборчим дільницям в Росії, ВСУ це зробив".

На питання журналістів, чому учасники попередніх прес-конференцій (Томенко, Катеринчук, Порошенко) не були налаштовани так оптимістично, Тимошенко сказала:

"Я б радила поменьше в штабі працювати, а поїздити по регіонам. Я провела сотні зустрічей, по чотири на день, бачила мільйон людей".

Тимошенко також сказала, що їй додає оптимізму поведінка журналістів:
"Останні дні – найщасливіші дні в моєму житті". Тимошенко також подякувала каналу "Ера" за те, що він перед виборами показав фільм "Убити дракона".

"Я зізнаюся – я інколи дивлюся канал "Інтер". Знаєте, внизу в них у новинах є біжучий рядок. І вчора бачу, що цю блакитну стрічку вони замінили на оранжеву. Щось таки в Україні відбувається, і не в найгіршому напрямку!", - зазначила Тимошенко.

На питання про відносини з Росією у разі перемоги Ющенка, Тимошенко сказала: "Є для політика момент, коли він втрачає маску. І на цих виборах політики Росії першого ешелону втратили маску і показали обличчя, яке не таке комфортне".


"Українська правда"


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування