Від Бродського та представників Ющенка ЦВК захищають 40-50 солдатів

Неділя, 31 жовтня 2004, 16:26
Кандидата у президенти України Михайла Бродського, уповноважених представників кандидатів Леоніда Чернівецького та Віктора Ющенка охорона ЦВК не пропускає до приміщень на 4,5 і 6 поверхах.

На цих поверхах розташовані кабінети Апарату ЦВК і членів ЦВК, передає "Обозреватель".

Як відомо ЦВК ухвалила рішення про те, що вільний доступ до приміщення ЦВК будуть мати всі кандидати у президенти, їх довірені особи та уповноважені представники. На даний момент охорона ЦВК обмежує пересування кандидатів та їх представників.

Крім того, вранці до приміщення ЦВК прибуло декілька автобусів з солдатами. Зараз вони займають приміщення на верхніх поверхах ЦВК.

Як передають "Українські новини", зараз на сходах перебувають люди у військовій формі з нашивками "Державна охорона України" групами по 4-6 осіб.

Зокрема, близько 5 солдатів знаходяться на вході на 6-й поверх будинку ЦВК, де зокрема, розташовуються кабінети керівництва ЦВК.

Солдати перевіряють документи у людей, які входять на поверх. На інших поверхах солдати не перешкоджають пересуванню, поводяться спокійно, курять, слухають музику, ходять у буфет. У багатьох солдатів при собі дорожні сумки.

Щонайменше у ЦВК зараз знаходяться 40-50 солдатів на сходах, верхніх і нижніх поверхах.

Саме приміщення з фасадної сторони блоковано парканом, змазаним солідолом, а його задня частина відгорожена колючим дротом.

Поруч з будівлею ЦВК на площі Лесі Українки встановлено 4 водомети, три бронетранспортери, у дворі ЦВК чергує карета "швидкої допомоги", пожежна машина з висувною драбиною.

Читайте також:

Фоторепортаж з-під стін ЦВК - біотуалети, техніка та "1+1"

Депутати від Ющенка стали довіреними особами... Бродского

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування