Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

На Дніпропетровщині ламаються урни, в Одесі у студентів "масовий" курячий грип

Неділя, 31 жовтня 2004, 18:35
Голова дніпропетровської обласної організації Комітету виборців України Олександр Сидоренко заявив про можливість визнання виборів недійсними на деяких дільницях області через погану якість урн.

"Під морем бюлетенів вони розсипаються. Ні про яке пломбування урн ми говорити не маємо права і на цих дільницях вибори можуть бути визнані недійсними", - сказав він, повідомляють "Українські новини".

Сидоренко повідомив, що інформація про такі випадки надійшла з боку представників виборчих дільниць територіальних виборчих округів №27 (Дніпропетровськ) і №31 (Кривій Ріг, Дніпропетровська область).

Представник обласної організації КВУ Олексій Безуглий повідомив, що такі випадки встановлені і в 33-му територіальному виборчому окрузі (Кривій Ріг).

"Близько 40% урн 33-го округу можна віднести до таких, що розвалилися", - сказав він.

У Дніпропетровській області працює 17 виборчих округів, 1744 виборчі дільниці.

З самого ранку на адресу Закарпатського регіонального штабу Віктора Ющенка в Закарпатській області почали надходити телеграми від міських та селищних голів районних центрів, в яких вони повідомляють про заборону проведення в їхніх містах та селищах мітингів, повідомляє прес-служба штабу.

Голова Одеського регіонального штабу Віктора Ющенка Володимир Курінний повідомив, що в Одесі "відловлено" кілька автобусів із "туристами", які намагалися проголосувати з відкріпними посвідченнями кілька разів.

В одному з таких автобусів, затриманих на дільниці в 56-му окрузі, затримано 16 студентів. А в Одеській міській лікарні № 1 за один день кількість хворих зросла від 200 до... 500! За попередніми даними, це були знову студенти, яких на один день терміново госпіталізували.

Головний лікар довго відмовлявся дати можливість членам штабу зустрітися із "хворими", посилаючись на те, що в них курячий грип, а коли ті таки наполягли на своєму, виявилося, що 300 пацієнтів уже... виписалося.

Голова Вінницького районного виборчого штабу Януковича Ігор Кревський розпорядився, щоб бюлетені та протоколи голосування з виборчої дільниці №23 виборчого округу №12 одразу після підрахунку везли не до територіальної виборчої дільниці, а до приміщення районної державної адміністрації.

Як передає кореспондент УНІАН, про дане порушення законодавства до заступника прокурора Вінницької області Острикова надійшла заява від офіційного спостерігача кандидата Ющенка юриста та адвоката Валерія Палія

Члени комісії зафіксували та підтвердили цей факт. Прокуратурою області ведеться розслідування.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
01:10
Центр дослідження енергетики: Україна використовує 12 ГВт електрогенерації, 8 з них просить сусідів
00:15
Харків під ракетним обстрілом: пролунали вибухи
00:10
У прокат вийшов байопік про письменників Розстріляного відродження "Будинок "Слово": огляд
23:40
Генштаб: На Харківщині тривають бої за населені пункти, які перебували в сірій зоні
23:28
Новини економіки 10 травня: найбільший в Україні центр протезування, 7 млрд на відбудову енергосистеми
23:16
фото"Можу три дні оговтуватися від зйомки". Як це – бути фотографкою пологів
23:04
Угорщина: Багаторічний план НАТО щодо України "може призвести до світової війни"
22:52
оновленоУ тимчасово окупованих Ровеньках на Луганщині повідомили про вибухи на нафтобазі
22:38
БоксБогачук: Якщо Ломаченко програє, то, напевне, завершить кар’єру
22:35
Tesla витратить 500 мільйонів доларів на розширення мережі зарядних станцій
Усі новини...
Реклама: