Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Спікер Держдуми Росії готовий попрацювати на Януковича. Потім приїде Путін?

Середа, 10 листопада 2004, 12:31
Спікер Держдуми Росії Борис Гризлов прогнозує швидке ухвалення закону про введення подвійного громадянства між Україною й Росією.

Про це Гризлов заявив, коментуючи одностайне голосування Держдуми за ратифікацію угоди про безвізові поїздки громадян України й Росії, якщо термін їхнього перебування не перевищує 90 днів.

У бесіді з журналістами в середу він пояснив, що документом приводяться у відповідність ті норми, які вже раніше були прийняті в Україні.

"Сподіваюся, що наступним кроком буде введення подвійного громадянства", - сказав Гризлов.

Він повідомив, що в Держдумі створена робоча група, проходять консультації з органами виконавчої влади, українськими парламентаріями.

"Думаю, рішення не за горами", - сказав спікер, повідомляє РІА "Новости".

Коментуючи хід передвиборчої боротьби в Україні, Гризлов відзначив, що "боротьба дуже жорстка, напружена". "Хотілося б, щоб вона не привела до розколу країни", - сказав він.

Як відомо, тезу про подвійне громадянство з Росією активно використовує під час виборів кандидат Віктор Янукович. У той же час представники Віктора Ющенка називають це нереальним, оскільки вимагає референдуму й спеціальної процедури внесення змін у Конституцію.

P.S. Тим часом у Києві поширюються чутки, що перед другим туром голосування до України знову приїде Володимир Путін. Начебто планується, що він проведе переговори з Кучмою і Януковичем у Ялті.

У прес-службі президента Росії "Українській правді" повідомили, що не мають даних про цей візит.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування