Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

До Києва стягують міліцію – для силового варіанта після програшу Януковича

Середа, 10 листопада 2004, 13:24
Близько півтисячі міліціонерів із Закарпаття мають виїхати на Київ для здійснення силового варіанта у разі програшу Віктора Януковича у другому турі.

Таку інформацію повідомив керівництву Закарпатського облштабу Ющенка високопосадовець обласної міліції.

Зокрема, кожен правоохоронець повинен мати при собі необхідні спецзасоби та особисті засоби гігієни, білизну, продукти харчування, передає прес-служба штабу Ющенка.

Вона повідомляє, що мета поїздки правоохоронців – підготовка до силового варіанта у випадку проголошення не прийнятних для влади результатів виборів – програшу владного кандидата Віктора Януковича.

Як зазначає прес-служба, "а поки правоохоронці збирають валізи на Київ, самих міліціонерів починають бити".

Зокрема, у вівторок в Мукачеві невідомими молодиками було жорстоко побито дільничного міліціонера. Проте Мукачівський міськвідділ міліції відмовляється реєструвати факт побиття свого колеги.

Представники регіонального штабу Ющенка припускають, що керівництво Мукачівської міліції знає нападників і саме від них отримує вказівки щодо тих чи інших дій по відношенню до представників опозиції.

Представники регіонального штабу Ющенка в Закарпатській області переконані, що результати виборів першого туру змушують багатьох чиновників, у тому числі і з правоохоронних органів, дещо по-іншому дивитись на ситуацію в державі. Чимало з них почали шукати шляхи співпраці з опозицією.

***

Крім того, у вівторок також було жорстоко побито заступника голови Березнівського райштабу Ющенка на Рівненщині Миколу Семеновича.

В цей день він разом із двома колегами виїхав до поштового відділення села Михалин Березнівського району, де, як стало відомо штабу, велася незаконна антиющенківська агітація.

Прибувши туди, Семенович почав знімати на відео процес поширення газет антиющенківського змісту. Але голова поштового відділення заявила, що забороняє вести відеозйомку.

Вона викликала телефоном членів місцевої дільничної комісії, яка забезпечила "належну" підтримку провладного кандидата під час виборів, після того інсценувала серцевий напад.

Члени ДВК, на чолі з головою комісії, прибувши до поштового відділення, жорстоко побили Семеновича із застосуванням палиць.

Потерпілий викликав міліцію, яка зафіксувала правопорушення. Зараз Семенович знаходиться у Березенівській райлікарні з численними травмами, рваною раною руки та струсом головного мозку.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування