На Сівковича полюють терористи?

Середа, 10 листопада 2004, 16:15
Служба безпеки України порушила в середу кримінальну справу у зв'язку із виявленням 9 листопада вибухового пристрою поблизу будинку народного депутата України Володимира Сівковича в садовому кооперативі "Зоря".

Як сказали у прес-центрі СБУ, "справу порушено за фактом можливого приготування до вчинення терористичного акту".

За словами представника прес-центру, "СБУ в цей час здійснює відповідні заходи, спрямовані на встановлення осіб, причетних до закладання вибухового пристрою"

Як повідомлялося, 9 листопада близько 10-ої години до чергової частини місцевого райвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що біля будинку Сівковича знайдено арсенал зброї.

Вибухові пристрої були знайдені охоронцями будинку народного депутата за декілька хвилин до того моменту, як він мав виїжджати до Києва.

Біля огорожі будинку на відстані приблизно 15 м від виїзду з території садиби було виявлено 2 вибухових пристрої: 3 тротилові шашки вагою 200 г кожна, протипіхотну міну МОН-50, яка складається з вибухової речовини - гексагену вагою 400 г, а також детонаторів, які були приєднані до обох вибухових пристроїв, від яких відходили два електричних дроти довжиною близько 2 м.

Єдине, що заважало спрацювати цим пристроям, була відсутність елементу електричного живлення, який би з'єднував обидва пристрої, повідомили правоохоронці.

УНІАН

Читайте також:

Сівковичу, який пише звіт про отруєння Ющенка, підклали міну

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News