Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Полк Ющенка поповнився ще двома багнетами

Середа, 10 листопада 2004, 17:22
Громадський штаб мера Києва, лідера партії "Єдність" Олександра Омельченка та лідер Християнсько-ліберальної партії Леонід Черновецький закликають своїх виборців проголосувати за Віктора Ющенка.

В середу голова громадського штабу київського мера Олександра Омельченка повідомив, що громадський штаб Омельченка припиняє своє існування й передає організаційні, технічні й людські ресурси в координацію підрозділам штабу Ющенка.

Штаб Омельченка також закликає прихильників "Єдності", а також громадські об'єднання, підприємства, організації й установи, які раніше приєдналися до декларації про підтримку Омельченка на виборах, підтримати Ющенка.

За даними штабу, до 31 жовтня до декларації про підтримку Омельченка на виборах приєдналися 302 громадські організації.

Ющенко також уклав угоду про підтримку з лідером Християнсько-ліберальної партії, екс-кандидатом у президенти Леонідом Черновецьким.

Коментуючи підписання угоди, Ющенко заявив, що "сьогодні мова йде про майбутнє України", і він надзвичайно цінує факт консолідації політичних сил. "Цей факт увійде в історію. Ми всі сьогодні працюємо на Україну", - зазначив Ющенко.

"Зайвих голосів сьогодні немає", - підкреслив він і висловив подяку кожній політичній силі, що "приносить голоси до загальної скарбнички заради перемоги добра над злом".

Окремо Ющенко подякував Черновецькому за його намір "докласти всіх зусиль для перемоги кандидата від демократичних сил на виборах".

Черновецький мотивував свою підтримку Ющенка тим, що він "давно знає його як глибоко віруючу, високоморальну людину, прекрасного економіста та банкіра" і переконаний, що "Ющенко - це майбутній президент, який в першу чергу буде відстоювати моральність у суспільстві".

Черновецький підкреслив, що він не обговорював з Ющенком майбутніх кадрових посад, бо "це питання другорядні".

Відповідаючи на запитання про підтримку його кандидатури осередками партії "Єдність", Ющенко висловив подяку киянам, які "продемонстрували шляхетність на виборах і прекрасну опозиційну політику до чинної влади".

Ющенко нагадав, що 46% усіх держслужбовців працюють у Києві, але тільки 16% голосів Київ віддав кандидату від влади. "Ця позиція держслужбовців заслуговує на високу оцінку", - зазначив Ющенко і підкреслив, що "прекрасно усвідомлює ціну цього кроку".

На думку Ющенка, "було би мудро, якби мер міста і його політична сила врахували позицію своїх виборців і вели себе послідовно, логічно відстоюючи той вибір, який зробила більшість громади міста".

Ющенко ще раз подякував киянам, які продемонстрували активну політичну поведінку "попри брутальний тиск центральної влади" і відзначив зусилля київської влади, "яка забезпечували демократичність виборчого процесу".

За даними ЦВК, Черновецький набрав у першому турі 0,45%. Омельченко - 0,48% .

За матеріалами Українських новин та прес-служби Ющенка.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування