Янукович влаштує чистки серед чиновників, а дітей навчить любові

Четвер, 11 листопада 2004, 10:08
Прем'єр, кандидат у президенти Віктор Янукович заявив про необхідність оновлення всієї структури державної влади.

За його словами, це необхідно для того, щоб Україна була конкурентноспроможна на світових ринках, сказав він в інтерв'ю програмі "Подробиці" на телеканалі "Інтер" у середу ввечері.

Янукович відзначив, що мова йде не тільки про зміну функцій і повноважень чиновників, але і нову кадрову політику. Головними вимогам до держслужбовців повинні стати чесність і професіоналізм.

"Ми візьмемо з минулого все краще, але не будемо закривати очі на помилки, у тому числі й у підборі кадрів", - підкреслив прем'єр.

"Ми в жодному разі не повинні брати із собою в майбутнє помилки. Ми не повинні їх повторювати".

"Ми не повинні закривати очі на ті зловживання, які були за ці всі роки незалежності. Ми правді повинні дивитися завжди в очі", - підкреслив Янукович.

Він додав: "Ми повинні навчитися любити Батьківщину. Так, як її любили наші батьки, наші ветерани. І, я думаю, що ми повинні наших дітей цьому навчити. Тобто берегти історію, не пересмикувати її".

Янукович відзначив необхідність об'єднатися в складні часи "і, як говорять, усім народом вирішувати ті проблеми, які у нас є", повідомляє Інтерфакс-Україна.

У середу в ефірі каналу "Інтер" уривки із інтерв'ю з Януковичем демонструвалися другий вечір поспіль. У вівторок Янукович розповідав глядачам цієї телекомпанії про те, як брешуть його опоненти, коли говорять про припинення доплат до пенсій після виборів.

Читайте також:

ЯНУКОВИЧ НЕЗАКОННО АГІТУВАВ ЗА СЕБЕ. І прогнозує закапування опонентів


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...