Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Подивитися на живих Ющенка і Януковича прийдуть 500 осіб

Четвер, 11 листопада 2004, 12:07
"5 канал", "Тоніс", ICTV, СТБ, "Новий", "Свобода вибору" та "Інтерньюс-Україна" готові провести теледебати між Ющенком і Януковичем з 15 по 18 листопада.

Про це повідомили журналістам представники цих організацій. Вони готові провести дебати в будь-який зручний для кандидатів час.

При цьому підкреслюється, що згода кандидатів на певний день необхідна, принаймні, за 72 години до цього.

Теледебати мають намір провести у виставковому центрі "Експоплаза" на вулиці Салютній, 2. Планується, що під час дебатів будуть присутні 500 глядачів.

Організатори теледебатів також запрошують до цього проекту всі зацікавлені телекомпанії включно з УТ-1, де дебати мають відбутися за законом.

Зі слів шеф-редактора служби інформації "5 каналу" Андрія Шевченка, завдяки супутниковій трансляції дебати можна буде почути і по радіо.

"Наш проект дасть набагато більше можливостей кандидатам", - сказав Шевченко.

Організатори дебатів згодні змінювати формат проекту, не залишаючи головних засад - незалежний майданчик, прямий ефір, вільний доступ усіх ЗМІ на дебати, затвердження ведучого і сценарію Наглядовою радою дебатів.

"Ми готові домовитися зі штабами обох кандидатів про прізвище ведучого, не забуваючи при цьому, що роль ведучого у сценарії наших дебатів мінімальна", - ідеться у повідомленні робочої групи з підготовки дебатів.

Водночас дирекція програм УТ-1 заявила, що проведе свої дебати у прямому ефірі 15 листопада. Початок призначено на 19:00.

Віктор Ющенко раніше заявляв про готовність взяти участь у дебатах. Віктор Янукович погодився на дебати у середу.

"Українські новини", "Українська правда"

Читайте також:

ЯНУКОВИЧА УМОВИЛИ ВИЙТИ НА ДЕБАТИ ЛИСТИ ТРУДЯЩИХ. Тепер він гратиме на своєму полі


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування