Від Медведчука ідуть люди до Ющенка. А від Кінаха – до Януковича

Четвер, 11 листопада 2004, 12:56
Маріупольська організація СДПУ(о) заявила про свою підтримку Віктора Ющенка.

Як повідомив керівник Маріупольського штабу Ющенка Петро Шмачков, місцеві есдеки "готові працювати на перемогу Віктора Ющенка".

Він зауважив, що Маріупольська СДПУ(о), очолювана Ігорем Куцевим, є однією з найчисельніших районних організацій в Україні та налічує понад тисячу партійців, передає прес-служба штаб Ющенка.

"Таке рішення визрівало близько двох місяців тому, і члени Маріупольської організації СДПУ(о) весь цей час співпрацювали з нашим штабом", - сказав керівник штабу Ющенка.

"Члени цієї організації дуже симпатизують Зінченку, і коли він очолив виборчу кампанію Ющенка, сумнівів уже не залишилося".

"В жовтні відбулися збори Маріупольської організації СДПУ(о), де розглядалось питання підтримки Ющенка, а вчора вони повідомили нам своє остаточне рішення. Тому під час другого туру виборів ми будемо разом працювати на нашу спільну перемогу", - наголосив Шмачков.

В той же час Луганська й Донецька обласні організації Партії промисловців і підприємців мають намір підтримати в другому турі виборів Віктора Януковича, передає Інтерфакс-Україна.

Таке рішення було ухвалено, незважаючи на те, що лідер партії Анатолій Кінах висловився за підтримку Ющенка.

Голова Луганської облорганізації партії Валентин Дзонь заявив на прес-конференції в Луганську, що очолюваний ним осередок вважає себе вільним від цих зобов'язань.

За його словами, протягом тижня в Києві має зібратися політрада партії, тому що "ніякого колегіального рішення про приєднання до заяви Кінаха не приймалося".

В свою чергу голова Донецької облорганізації партії Володимир Лук'яненко заявив, що 3 листопада "відбувся політвиконком партії, на якому було рішення нікого не підтримувати, а в понеділок з'являється така інформація (про підтримку Кінахом Ющенка)".

"Це була його власна (Кінаха) ініціатива", - заявив Лук'яненко.

Тим часов і партія "Єдність", заявляє, що рішення громадського штабу Олександра Омельченка про підтримку Віктора Ющенка є неправомірним.

"Єдність", лідером якої є Омельченко, аргументує своє твердження тим, що президія Центральної ради партії вирішила не підтримувати конкретного кандидата в президенти, повідомляють "Українські новини".

Раніше громадський штаб Омельченка, який вів його виборчу кампанію, заявив про підтримку у другому турі Ющенка. Штаб також заявив, що передає всі організаційні і людські ресурси в координацію штабів Ющенка.

Читайте також:

Полк Ющенка поповнився ще двома багнетами


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування