Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенка підтримали його друзі, які проти постійного ґвалтування

Четвер, 11 листопада 2004, 13:17
Десять депутатів Верховної Ради з групи "Центр" вирішили підтримати кандидатуру Віктора Ющенка у другому турі виборів президента.

Угоду про це було підписано у четвер.

Зокрема, договір з коаліцією "Сила народу" про підтримку Ющенка підписали депутати Василь Бартків, Сергій Бичков, Сергій Бондарчук, Василь Гаврилюк, Сергій Іванов, Олексій Козаченко, Павло Рябикін, Сергій Слабенко, Віктор Тополов і Володимир Шкляр.

"Ми закликаємо всіх громадян України підтримати кандидата на пост президента Ющенка Віктора Андрійовича", - сказано в тексті угоди, повідомляють "Українські новини".

В угоді також сказано, що діюча влада не здатна забезпечити прозорі й демократичні вибори президента.

Про це, на думку депутатів, "яскраво свідчить факт штучної затримки оголошення Центральною виборчою комісією офіційного результату першого туру виборів".

В угоді також сказано, що депутати, які її підписали, і Ющенко виступають за формування в Україні уряду народної довіри із представників різних політичних сил.

За словами депутатів, ще кілька парламентарів їх об’єднання зараз перебувають у регіонах, але вони також готові поставити свої підписи під цією угодою.

Сам Ющенко назвав парламентарів, які підписали угоду "своїми друзями, колегами, з якими пройдено чимало політичних та життєвих епізодів".

Депутат Сергій Бичков наголосив, що підписанти підтримували Ющенка у першому турі виборів і сьогодні заявляють про підтримку у другому.

Бичков додав, що ці парламентарі за "сильний і здоровий парламент, який до сьогодні постійно ґвалтували", повідомляє сайт лідера "Нашої України".

Бичков висловив переконання, що після перемоги Ющенка Верховна Рада буде працювати у іншому режимі, "відстоюючи інтереси не олігархів, а виборців".

Як відомо, переважне число підписантів угоди з Ющенком є його довіреними особами у регіонах.

Водночас до групи "Центр" входять кілька депутатів, які не підтримують Ющенка – наприклад, Тарас Чорновіл та Володимир Сівкович.

Як повідомлялося, раніше про підтримку Ющенка заявили кандидати в президенти Олександр Мороз, Анатолій Кінах і Леонід Черновецький, а також громадський штаб Олександра Омельченка і "Демплатформа", яка діє всередині НДП.

***

Також очікується, що Ющенко найближчим часом поновить поїздки регіонами. У суботу заплановано його відвідання Харкова, у неділю – Херсона.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування