Після дебатів українські жінки поповнять армію симпатиків Януковича?

Четвер, 11 листопада 2004, 13:53
Міністр у справах сім'ї, дітей і молоді, лідер Всеукраїнського політичного об'єднання "Жінки за майбутнє" Валентина Довженко вважає, що участь у теледебатах "безумовно, додасть Віктору Януковичу симпатиків, особливо серед жінок".

Про це вона заявила в середу на прес-конференції в штабі Януковича, повідомляє персональний сайт Януковича.

"Я впевнена, багато хто з виборців зрозумів би Віктора Федоровича у разі, коли б той відмовився дебатувати з людьми, які усі три місяці передвиборчого марафону цілеспрямовано паплюжили його ім'я", – зазначила Валентина Довженко.

"Але участь у дебатах необхідна, не дивлячись на те, як ганебно й нецивілізовано по відношенню до людської гідності нашого кандидата проводила свою кампанію протилежна сторона", додала вона.

На думку Довженко, той факт, що Янукович вирішив узяти участь у передвиборчих дебатах "свідчить, що він є сильною особистістю".

"Ця якість, як засвідчили наші соціологічні опитування, разом із надійністю, вмінням дотримуватися даного слова, жінкам особливо імпонує у характері Віктора Федоровича. Я впевнена, що під час теледебатів люди зможуть отримати більше правди про нашого кандидата, дізнатися більше про його програму, про те, як він працював на посаді регіонального керівники, як працює на чолі Кабінету Міністрів", заявляє Довженко.

Вона вважає, що для жінок, які складають більш як 54 % виборців, "дуже значущим є те, як кандидат працював на попередніх посадах, як працює зараз, і які ставить перед собою завдання на час майбутнього президентства".

Довженко також звинуватила штаб Віктора Ющенка у використанні адмінресурсу під час виборів, повідомляють "Українські новини".

"Адмінресурс використовували наші опоненти на повну катушку!" – заявила вона на прес-конференції в штабі Януковича.

Вона уточнила, що мається на увазі співробітництво штабу Ющенка з керівниками місцевих органів влади.

Водночас вона заперечує використання штабом Віктора Януковича адмінресурсу в передвиборчій кампанії, повідомляють "Українські новини".

"Жінки за майбутнє" підтримують Януковича на виборах президента.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування