Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко збирається перемогти з відривом, який прогнозував Тігіпко

Четвер, 11 листопада 2004, 15:32
У штабі Віктора Ющенка впевнені в його перемозі у другому турі виборів з перевагою в більше ніж 3-4% голосів.

"Ющенко переможе з переконливим відривом від свого опонента в більш ніж 3-4"%, - заявив заступник керівника виборчої кампанії Ющенко Петро Порошенко.

Як відомо, керівник штабу Януковича Сергій Тігіпко заявив, що саме провладний кандидат переможе в другому турі з відривом в 3-4%.

На прес-конференції в Києві Порошенко нагадав, що на підтримку Ющенка висловилися екс-кандидати в президенти Олександр Мороз, Анатолій Кінах і Леонід Черновецький, і штаб Ющенка розраховує на підтримку їхніх прихильників.

"Рівень підтримки наших партнерів становить досить високу цифру", - підкреслив він.

Порошенко нагадав, що Ющенко має намір проводити спільні акції з Морозом і Кінахом, разом з ними їздити у виборчі тури, здійснювати "спільний доступ до засобів масової інформації".

Порошенко відзначив, що спроби штабу Януковича представити позицію КПУ, що вона категорично не підтримує Ющенка, але можливо, підтримає Януковича, є "марними потугами".

Комуністи явно заявили, що вони не мають наміру брати участь в уряді Януковича, підкреслив він.

"Твердо Янукович може розраховувати на електорат Романа Козака, Олександра Базилюка й Наталі Вітренко (екс-кандидати в президенти)".

"На сьогоднішній день, це його максимальний електорат, з яким Янукович прийде до другого туру", - сказав Порошенко, повідомляє Інтерфакс-Україна.

Як відомо, Вітренко набрала на виборах 1,5%, Козак - 0,02%, Базилюк - 0,03%.

Мороз набрав на виборах 5,81%, Кінах - 0,93%, Черновецький - 0,45%.

Читайте також:

Ющенко переміг у першому турі. І влада це визнала

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...