Ющенко готовий дебатувати з Януковичем не один раз

П'ятниця, 12 листопада 2004, 11:48
Віктор Ющенко підтвердив свою готовність до теледебатів на "УТ-1" і підтримав їхнє проведення на комерційних телеканалах.

Про це він заявив в п’ятницю під час зустрічі з представниками регіональних засобів масової інформації, повідомляє прес-служба кандидата.

"Я вдячний журналістам за можливість донести до людей положення мого плану дій у прямому ефірі, у діалозі з опонентом і без спотворення повідомлень за вказівками темників", заявив Ющенко.

"21 листопада громадяни мають зробити свідомий вибір, і додаткові теледебати, крім передбачених законом на Першому національному каналі, сприятимуть цьому", - підкреслив кандидат.

Ющенко нагадав, що формат і правила проведення офіційних теледебатів чітко визначені законом про вибори президента і постановою ЦВК від 6 жовтня ц.р.

Він підтвердив "свою готовність брати участь, окрім офіційних, у будь-яких інших теледебатах з Віктором Януковичем у визначеному законом і постановою ЦВК форматі".

"Вимоги цих документів мене повністю влаштовують, я готовий і буду дебатувати з Януковичем на цих засадах", - підтвердив Віктор Ющенко.

У четвер "5 канал", "Тоніс", ICTV, СТБ, "Новий", "Свобода вибору" та "Інтерньюс-Україна" заявили про свою готовність провести теледебати між Ющенком і Януковичем з 15 по 18 листопада.

Водночас дирекція програм УТ-1 заявила, що проведе свої дебати у прямому ефірі 15 листопада. Початок призначено на 19:00.

"Українська правда"

Читайте також:

Янукович тренується, щоб вийти на дебати без наушника

Ющенко хоче запитати у Януковича про його судимості

Подивитися на живих Ющенка і Януковича прийдуть 500 осіб

ЯНУКОВИЧА УМОВИЛИ ВИЙТИ НА ДЕБАТИ ЛИСТИ ТРУДЯЩИХ. Тепер він гратиме на своєму полі

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування